Βιομηχανίες

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ ΑΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Η Airius προσφέρει μια έξυπνη εναλλακτική λύση στη θέρμανση, την ψύξη και το φωτισμό οποιουδήποτε περιβάλλοντος.

 

Οι ανεμιστήρες αποστρωμάτωσης είναι η πιο δημοφιλής λύση στον κόσμο για τη θερμική στρωματοποίηση. Η επιλογή ανεμιστήρων Airius σημαίνει ότι αποκτάτε συσκευές μεγάλης διάρκειας που επιτυγχάνουν καλύτερη απόδοση χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια από τα ανταγωνιστικά προϊόντα.

 

Ανεμιστήρες αποστρωμάτωσης Airius που ταιριάζουν στον χώρο σας.

 

Τα συστήματα ανεμιστήρων Airius μπορούν να βρεθούν σε μια τεράστια γκάμα βιομηχανικών, εμπορικών, εκπαιδευτικών και κατασκευαστικών ρυθμίσεων. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν εκκλησίες και κοινοτικούς χώρους, γραφεία τοπικών αρχών, εκθέσεις αυτοκινήτων, εγκαταστάσεις αναψυχής, αποθήκες και κτίρια αεροπορίας, όπως υπόστεγα και αεροδρόμια.

 

Οι ανεμιστήρες Airius διατίθενται σε διάφορα στυλ και μεγέθη. Βρίσκονται εξίσου στο σπίτι πάνω από διαδρόμους σούπερ μάρκετ, ράφια αποθήκης, γραφεία, μηχανήματα εργαστηρίων ή ορόφους καταστημάτων. Επειδή οι ανεμιστήρες μας επιτυγχάνουν αξιοσημείωτη κυκλοφορία αέρα σε μια μικρή συσκευασία, είναι διακριτικοί και ελαφροί. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εγκατασταθούν σχεδόν σε οποιοδήποτε χώρο, χωρίς να απαιτούνται ενισχύσεις ή αγωγοί.

 

Ενώ οι μεγάλοι παραδοσιακοί ανεμιστήρες οροφής καταναλώνουν πολλή ενέργεια για να επιτύχουν ελάχιστη κυκλοφορία, οι ανεμιστήρες αποστρωμάτωσης Airius ενσωματώνονται διακριτικά στο περιβάλλον σας και προσφέρουν οφέλη που θα εκτιμήσουν οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες σας.

 

Εξοικονόμηση ενέργειας για κάθε κλάδο

 

Η θέρμανση και η ψύξη των κτιρίων σας μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες δαπάνες σας. Οι ανεμιστήρες Airius έχουν σχεδιαστεί για να επιτυγχάνουν καλύτερες επιδόσεις, ενώ αντλούν λιγότερη ενέργεια. Οι ανεμιστήρες αποστρωμάτωσης της Airius είναι ασυναγώνιστοι στην ικανότητά τους να κυκλοφορούν αποτελεσματικά τον αέρα σε οποιοδήποτε χώρο, αξιοποιώντας έτσι καλύτερα τη θέρμανση και την ψύξη που έχετε ήδη πληρώσει.

 

Είτε έχετε τεράστιες αποθήκες, μονάδες λιανικής ή πολυσύχναστα γραφεία, οι ανεμιστήρες αποστρωμάτωσης Airius μπορούν να βελτιώσουν την άνεση για τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους επισκέπτες σας, ενώ έχουν σημαντικό αντίκτυπο στους λογαριασμούς ενέργειας.

Μας εμπιστεύονται πελάτες από όλο τον κόσμο