Οικιακή Σειρά PureAir

ΣΕΙΡΑ PUREAIR HOME

Σύστημα καθαρισμού αέρα, μολύνσεων & οσμών

PureAir Home Air Purification Fan

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΥΜΩΞΗΣ & ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΟΣΜΗΣ

Εξουδετερώστε έως και το 99% των μικροβίων, βακτηρίων, ιών, μειώστε τις οσμές, τη μούχλα, τις πτητικές οργανικές ενώσεις και έχετε φρέσκο, καθαρό και υγιεινό αέρα

Το σύστημα καθαρισμού και ελέγχου οσμών Airius PureAir Home βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του αέρα εσωτερικών χώρων (IAQ) μειώνοντας ιούς, βακτήρια, αέρια, VOC (Volatile Organic Compounds), μούχλα και οσμές έως και 99%+, ενώ η προηγμένη τεχνολογία οξείδωσης της ατμόσφαιρας προσφέρει σε εσωτερικούς χώρους φρέσκο, καθαρό αέρα χωρίς οσμές.

PUREAIR HOME GALLERY

PureAir Home Video

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ PUREAIR

Καθαρίστε τον αέρα, αφαιρέστε τις οσμές και εξοικονομήστε χρήματα με το Airius PureAir Home System

null

Συνεχής Καθαρισμός Αέρα

24/7 Συνεχής Προστασία

Το Airius PureAir κυκλοφορεί συνεχώς τους φυσικούς καθαριστικούς του παράγοντες, παρέχοντας σταθερό καθαρισμό του αέρα και της επιφάνειας (24/7)

null

Σκοτώνει πάνω από 99% βακτήρια και ιούς της επιφάνειας

Καθαρίζει Αέρα & Επιφάνειες

Όχι μόνο το PureAir καθαρίζει τον αέρα, αλλά σε αντίθεση με άλλα συστήματα καθαρισμού αέρα, το PureAir καθαρίζει επίσης όλες τις επιφάνειες

null

Μειώνει τις οσμές πάνω από 100%

Αφαιρέστε τις δυσάρεστες οσμές

Η προηγμένη τεχνολογία οξείδωσης ατμόσφαιρας του PureAir προσφέρει σε εσωτερικούς χώρους φρέσκο, καθαρό και χωρίς οσμή αέρα

null

Μειώνει τα αέρια, τους ατμούς και τις πτητικές οργανικές ενώσεις

Μειώνει τους χημικούς ρύπους

Τα ιονισμένα υδροϋπεροξείδια του PureAir εξουδετερώνουν επίσης επιβλαβείς ενώσεις και χημικές ουσίες, καθώς και τις οσμές τους

null

Εξαλείφει τη μούχλα

Αφαιρέστε τα προβλήματα υγρασίας και μούχλας

Τεκμηριωμένη δοκιμή δείχνει την αποτελεσματικότητα του PureAir στη μείωση των βακτηρίων ζύμης, μούχλας και μούχλας έως και 99%

null

Μειώνει τη γύρη

Ιδανικό για αλλεργίες

Η γύρη μπορεί συχνά να περάσει μέσα από κανονικά φίλτρα HVAC, αλλά τα αρνητικά ιόντα του PureAir προκαλούν τη συγκόλληση των αλλεργιογόνων μεταξύ τους, τα οποία στη συνέχεια πέφτουν ακίνδυνα στο πάτωμα

null

Αποτρέπει τη σκόνη

Μειώνει την αερομεταφερόμενη σκόνη

Τα φορτισμένα καθαριστικά του PureAir προκαλούν τα σωματίδια σκόνης να κολλήσουν μεταξύ τους και να πέφτουν στο πάτωμα πριν καθίσουν στις επιφάνειες

null

Μειώνει τον καπνό

Στοχεύει σε Οσμές & Σωματίδια

Με το σύστημα PureAir μπορείτε να μειώσετε τις οσμές καπνού κατά ένα εντυπωσιακό 70%, ενώ τα καθαριστικά του στοχεύουν επίσης τα σωματίδια καπνού.

null

Μειώνει τις τρίχες των κατοικίδιων

Προβλήματα αλλεργίας απο κατοικίδια

Το σύστημα PureAir είναι σε θέση να απομακρύνει τα σωματίδια αλλεργιογόνων στον αέρα από τα ζώα, τα οποία προκαλούν προβλήματα σε πολυάριθμα οικογενειακά σπίτια με κατοικίδια.

null

Καθαρό & Υγιές Σπίτι Περιβάλλον

Εξοικονομήστε χρήματα και μειώστε τις οσμές

Με τη σειρά PureAir, τα σπίτια φροντίδας μπορούν να επωφεληθούν από τη μείωση των μεταδοτικών ασθενειών, την εξοικονόμηση πόρων στην κάλυψη των οσμών και τη βελτιωμένη εμπειρία των επισκεπτών.

null

Οικονομική Λύση Ποιότητας Εσωτερικού Αέρα

Συμπαγές, προσαρμόσιμο και εύκολο στην εγκατάσταση

Το σύστημα PureAir απαιτεί ελάχιστη καλωδίωση, χωρίς να απαιτούνται αλλαγές στο κτίριο και μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σπίτι με χώρο σοφίτας.

null

Βελτιώνει την Υγεία & Ευεξία

Υγιές Σπίτι Περιβάλλον

Καθαρίζει τον αέρα σας ενώ παράλληλα αυξάνει το επίπεδο των αρνητικών ιόντων στον χώρο, τα οποία έχει αποδειχθεί ότι έχουν θετική επίδραση στην υγεία και την ευεξία.

ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΙΑΣ PUREAIR

Ο «ενεργός» καθαρισμός χρησιμοποιεί συστήματα που κυκλοφορούν καθαριστικούς παράγοντες μέσα και γύρω από το περιβάλλον καθαρίζοντας ολόκληρο τον χώρο ταυτόχρονα, ενώ ο «παθητικός» καθαρισμός απαιτεί να περάσει ο αέρας από ένα φίλτρο για να καθαριστεί.

Καθαρίστε ταυτόχρονα όλο τον αέρα και τις επιφάνειες του σπιτιού ή της επιχείρησής σας χωρίς να χρειάζεται να περάσει αέρας από φίλτρο. Με την κυκλοφορία ενεργών καθαριστικών σε χώρους από το ενσωματωμένο PHI Cell του PureAir που κατασκευάζεται από την RGF Environmental, έναν από τους κορυφαίους ειδικούς στον καθαρισμό του αέρα, του νερού και των τροφίμων στον κόσμο, οι επιβλαβείς ιοί, τα παθογόνα και οι ρύποι καταστρέφονται και καθίστανται αδρανείς και ασφαλείς παρέχοντας συνεχή προστασία 24/7. . Ακόμα κι αν εισέλθουν νέοι ρύποι στο χώρο, τα ενεργά καθαριστικά επιτίθενται αμέσως και τα εξαλείφουν, ακόμα κι αν μεταφερθούν σε επιφάνειες. Με ένα σύστημα που βασίζεται σε φίλτρο, μπορεί να χρειαστούν ώρες για να επεξεργαστεί όλος ο αέρας σε ένα δωμάτιο, ειδικά εάν εισάγονται νέοι ρύποι. Επίσης, δεν παρέχουν προστασία από τη μόλυνση.

ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Τα συστήματα παθητικού καθαρισμού αέρα απαιτούν τον αέρα να περάσει μέσα από ένα φίλτρο για να καθαριστεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για την επεξεργασία όλου του αέρα σε ένα δωμάτιο ή χώρο, κάτι που μπορεί να μην είναι εφικτό καν σε περιοχές με κακή κυκλοφορία.

ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Το σύστημα καθαρισμού αέρα Active του PureAir Home δεν απαιτεί τη διέλευση αέρα από τη μονάδα, αλλά στέλνει καθαριστικούς παράγοντες από την ενσωματωμένη κυψέλη PHI στον χώρο μέσω του ανεμιστήρα, καθαρίζοντας όχι μόνο τον αέρα, αλλά ταυτόχρονα και όλες τις επιφάνειες με τις οποίες έρχονται σε επαφή.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Η σειρά Airius PureAir PHI ενσωματώνει μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κυψέλη PHI (Photohydroionisation) εντός της μονάδας του ανεμιστήρα. Το κύτταρο PHI εκπέμπει «Ιονισμένα Υδροϋπεροξείδια», ένα φυσικό καθαριστικό μέσο, το οποίο κυκλοφορεί σε όλους τους χώρους μέσω του ανεμιστήρα.

Καθώς οι ανεμιστήρες κυκλοφορούν την εσωτερική ατμόσφαιρα, το PHI κυκλοφορεί τα εξουδετερωτικά ιονισμένα υδροϋπεροξείδια του, παρέχοντας συνεχή καθαρισμό αέρα 24/7.

ΚΥΤΤΑΡΟ ΦΩΤΟΥΔΡΟΙΟΝΙΣΜΟΥ

Το Ενσωματωμένο PHI Cell™ του Airius PureAir που κατασκευάζεται από έναν από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο στον καθαρισμό αέρα, νερού και τροφίμων – RGF Environmental, είναι η πιο πρόσφατη εξέλιξη στην τεχνολογία Photohydroionisation™, χρησιμοποιώντας μια προηγμένη διαδικασία οξείδωσης για τον καθαρισμό του αέρα και την εξάλειψη των οσμών

Στην καρδιά κάθε ανεμιστήρα της σειράς PureAir βρίσκεται ένα μοναδικό στοιχείο φωτοϋδροϊονισμού (PHI), το οποίο χρησιμοποιεί έναν λαμπτήρα UV ευρέως φάσματος, υψηλής απόδοσης που λειτουργεί με έναν ενυδατωμένο τετραμεταλλικό στόχο. Αυτό δρα ως καταλύτης για μια αντίδραση που παράγει υδροϋπεροξείδια, ιόντα υπεροξειδίου, παθητικά αρνητικά ιόντα, υδροξείδια και ιόντα όζοντος. Αυτά τα ασφαλή και φυσικά ιόντα και οξείδια κυκλοφορούν σε όλους τους χώρους μέσω του ανεμιστήρα, ο οποίος συνδέεται με μικρόβια, βακτήρια και ιούς και μέσω μιας προηγμένης διαδικασίας οξείδωσης τα διασπά, καθιστώντας τα αδρανή, ασφαλή και χωρίς οσμές. Εκτός από τους βιολογικούς ρύπους, αυτοί οι καθαριστικοί παράγοντες εξουδετερώνουν επίσης χημικές ουσίες όπως ο υδράργυρος, το βενζόλιο, η φορμαλδεΰδη, το χλωροφόρμιο και η αμμωνία.

PureAir Home Air Purification Fan Installation Cross Section

ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Διαθέσιμος με 2 σειρές κάλυψης, ο ανεμιστήρας PureAir Home Purification Air είναι ιδανικός για σπίτια οποιουδήποτε μεγέθους.

 

Με μια επιλογή μεγεθών PHI Cell 5″ και 9″, ο ανεμιστήρας Airius PureAir Home παρέχει τις ακόλουθες καλύψεις:

• 5″ PHI Cell = 271m3 (9,750 ft3)
• 9″ PHI Cell = 1,472m3 (51,983 ft3)

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ

Τα παραπάνω Εργαστήρια, Πανεπιστήμια και Οργανισμοί είναι μόνο μερικοί από τους φορείς πιστοποίησης που έχουν δοκιμάσει την Τεχνολογία καθαρισμού αέρα PHI.

ΣΕΙΡΑ PUREAIR HOME

PureAir Home Fan Landing Page Product Image

Airius PureAir Home
Ανεμιστήρας καθαρισμού αέρα

PureAir Home Vent Landing Page Product Image

Airius PureAir Home
Εξαερισμός τοποθετημένος στην οροφή

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κάθε ανεμιστήρας της σειράς Airius PureAir Home διαθέτει έναν κορυφαίο κινητήρα της σειράς, εξαιρετικά αξιόπιστο και ενεργειακά αποδοτικό, ελεγμένο ανεξάρτητα από την BSRIA, μαζί με ένα κορυφαίο στοιχείο Photohydroionisation Cell από την RGF Environmental.

Τα παραπάνω δεδομένα υπολογίζονται στα 50 Hz.
¹-Τα δεδομένα κινητήρα παρέχονται από τον κατασκευαστή του κινητήρα και υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή.
²-Επίπεδα θορύβου που καταγράφονται στο επίπεδο του δαπέδου από μονάδες εγκατεστημένες στο μέγιστο ύψος οροφής. Ακριβές από τον Φεβρουάριο του 2020. Κάθε εγκατάσταση έχει μοναδική ρευστοδυναμική. Παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για να προσδιορίσετε το σύστημά σας.

PureAir Home Air Purification Fan Tech Specs

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο ανεμιστήρας Airius PureAir Home Air Purification εγκαθίσταται συνήθως στον χώρο της οροφής (πιθανόν ψευδοροφής) με το ακροφύσιο συνδεδεμένο σε μια οπή εξαερισμού σ΄αυτήν.

Η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί από τοπικούς ηλεκτρολόγους ή εναλλακτικά μπορείτε να επωφεληθείτε από την ομάδα ειδικών εγκαταστάσεων της Airius για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη κάλυψη από το σύστημα PureAir Home που διαθέτετε.

Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για τον οδηγό εγκατάστασης του PureAir Home.

Airius PureAir Home Air Purification Fan Installation Gallery 9
Airius PureAir Home Air Purification Fan Vent

ΕΛΕΓΧΟΙ

null

Διακόπτης έναρξης / λήξης

null

Έξυπνες Συνδέσεις

null

Ασύρματο Έλεγχο

null

Χρονοδιακόπτης ανεμιστήρα & έλεγχος ταχύτητας

null

Χρονοδιακόπτης καθαρισμού αέρα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσα συστήματα Airius έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα;

Οι παγκόσμιες πωλήσεις έχουν πλέον ξεπεράσει τις 300.000 μονάδες.

Εξαλείφει το PureAir Home τον COVID19;

Σε ανεξάρτητες δοκιμές, η τεχνολογία RGF PHI Cell που είναι ενσωματωμένη στη σειρά PureAir Home Series αποδείχθηκε ότι έχει ποσοστό αδρανοποίησης 99,9% στην επιφάνεια και 99,5% ποσοστό αδρανοποίησης σε μορφές αερολύματος του ιού SARS-CoV-2 (COVID19).

Οι δοκιμές ξεκίνησαν τον Μάρτιο και πραγματοποιήθηκαν σε θάλαμο δοκιμών 36m3 (1.280ft3) χρησιμοποιώντας τον ιό SARS-CoV-2, όχι έναν υποκατάστατο ή παρόμοιο ιό. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο ιός σκοτώνεται σε επαφή με τα καθαριστικά του PHI, εξουδετερώνοντας αποτελεσματικά τον ιό μέσα στον θάλαμο μέσα σε λίγα λεπτά.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν γίνονται ιατρικοί ισχυρισμοί.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ «Ενεργού» και «Παθητικού» Καθαρισμού Αέρα;

Υπάρχουν δύο τύποι καθαριστών αέρα που διατίθενται για οικιακή χρήση, οι οποίοι χρησιμοποιούν δύο κύρια είδη διαδικασιών καθαρισμού. Αυτά είναι:

• Καθαριστές αέρα παθητικού τύπου, τα οποία είναι τα τυπικά φίλτρα HEPA, όπου ο αέρας αναρροφάται στο μηχάνημα και διέρχεται από ένα φίλτρο για την απομάκρυνση των ρύπων, πριν απελευθερωθεί καθαρός αέρας από την άλλη πλευρά.

• Καθαριστές αέρα ενεργού τύπου, που στέλνουν καθαριστικά μέσα στο χώρο για να καθαρίσουν τον αέρα και δημιουργούν ατμόσφαιρα περιβάλλοντος.

Τι είναι ο φωτοϋδροϊονισμός;

Ο φωτοϋδροϊονισμός (PHI) είναι μια προηγμένη τεχνολογία οξείδωσης που αναπτύχθηκε για την ελαχιστοποίηση και την εξουδετέρωση των ρύπων του αέρα σε εσωτερικούς χώρους, όπως βακτήρια, ιούς, μούχλα, αέρια (VOCs) και οσμές.

Το PHI χρησιμοποιεί ένα ευρέως φάσματος, υψηλής έντασης υπεριώδη ακτινοβολία που στοχεύει σε μια ενυδατωμένη τετραμεταλλική επιφάνεια καταλύτη. Αυτή η επιφάνεια στόχος καλύπτεται με μια ιδιόκτητη τετραμεταλλική και υδρόφιλη επίστρωση. Το υπεριώδες φως αντιδρά με τον καταλύτη και την υγρασία για να παράγει ένα προηγμένο πλάσμα οξείδωσης που αποτελείται από υδρο-υπεροξείδια, ιόντα υπεροξειδίου και ιόντα υδροξειδίου.

Αυτά τα φιλικά οξειδωτικά θα επανέλθουν σε οξυγόνο και υδρογόνο μόλις έρθουν σε επαφή και εξαλείψουν τον ρύπο.

Τι είναι τα ιονισμένα υδροϋπεροξείδια;

Η ελεγχόμενη οξείδωση (η εγκατάλειψη ή η απώλεια ενός ηλεκτρονίου) είναι ένας εξαιρετικός τρόπος καταστροφής οργανικών ουσιών όπως οσμές, ιοί, μούχλα, βακτήρια και πτητικές οργανικές ενώσεις.

Η σειρά PureAir εκπέμπει «φιλικά» οξειδωτικά, που σημαίνει ότι επανέρχονται σε αβλαβές οξυγόνο, νερό και υδρογόνο.

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου χρησιμοποιείται από την ιατρική κοινότητα εδώ και 170 χρόνια και θεωρείται το ασφαλέστερο οξειδωτικό που υπάρχει (μετά το οξυγόνο). Χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα σε οδοντόκρεμες, στοματικά διαλύματα και οικιακά καθαριστικά.

Τα υδροϋπεροξείδια είναι γνωστά ως φυσικός καθαριστικός παράγοντας της Μητέρας Φύσης. Είναι ιονισμένα υπεροξείδια του υδρογόνου που κάνουν τον αέρα να μυρίζει καθαρό μετά από μια καταιγίδα.

Ποια είναι η περίοδος εγγύησης;

Όλοι οι ανεμιστήρες της σειράς Airius PureAir συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση αντικατάστασης ανεμιστήρα, καθώς και 2 χρόνια εγγύηση αντικατάστασης κυψέλης PHI. Απλώς επιστρέψτε τις ελαττωματικές μονάδες στην Airius και κατά την παραλαβή της η Airius θα αποστείλει μια νέα μονάδα με μεταφορά επιστροφής πλήρως πληρωμένη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε το ερώτημά σας, συνήθως εντός 24 ωρών.