Μαρτυρίες

"Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι με το σύστημα σας καθαρισμού αέρα και θα θέλαμε να παραγγείλουμε έναν άλλο για την τραπεζαρία μας."

Μάικ Γκέι – Ταμίας της Εκκλησίας

- Κοινοτική Εκκλησία Μπόιντ Ελίμ

"Σας ευχαριστούμε που μας παρουσιάσατε τα εκπληκτικά σας συστήματα καθαρισμού αέρα. Το Eden Gardens είχε τεράστια αποτελέσματα από τη χρήση του συστήματός σας. Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά £ 60,500 / έτος και τα περιθώρια κέρδους μας έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Θα συνιστούσα αυτό το σύστημα σε κάθε μονάδα διαβίωσης ηλικιωμένων ή / και γηροκομείο!"

Κάρεν Μπόουλς - Εκτελεστική Διευθύντρια

- Sunrise Senior Living

«Αναγκαστήκαμε να γίνουμε πολύ αυστηροί με την αυτοαπομόνωση και οτιδήποτε έρχεται από έξω. Αν κολλούσα τον ιό το σώμα μου δεν θα μπορούσε να τον καταπολεμήσει.

Ήταν μεγάλη ανακούφιση όχι μόνο για τον σύζυγό μου και για μένα, αλλά για όλη την οικογένεια που είχαμε τον ανεμιστήρα Airius εδώ."

- Άννα Λόρντ – Ιδιοκτήτρια σπιτιού

«Η ομάδα της Airius απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου υπομονετικά, γρήγορα και μέσα σε λίγες μέρες δημιούργησε μια εξατομικευμένη λύση.

Δεν θα δίσταζα να συστήσω την Airius."

Δρ. Μαρία Μουρ BDS - Κύρια Οδοντιατρική Χειρουργική Harewood

- Harewood Οδοντιατρική Χειρουργική

«Ο αέρας έχει γίνει πολύ πιο φρέσκος, οπότε τώρα δεν χρειάζεται να μεταφέρουμε τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά μέσα και έξω από την ψυχρή αποθήκευση κάθε μέρα, και έτσι εξοικονομούμε πολύ χρόνο.

Ειδικά για ευαίσθητα λαχανικά όπως το κουνουπίδι και το μπρόκολο, παρατηρούμε διπλασιασμό της διάρκειας ζωής. Αλλά ακόμη και για πιο σκληρά λαχανικά, υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. "

Jørgen Nordtorp - Διευθυντής Καταστήματος

- REMA 1000

«Από την εγκατάσταση, καθώς η επιδημία COVID19 έχει επιδεινωθεί, το νοσοκομείο έπρεπε να πραγματοποιήσει επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις και επεμβάσεις σε ασθενείς θετικούς στον COVID19.

Παρόλα αυτά, από τα 26 ξεχωριστά τεστ COVID19 που πραγματοποιήθηκαν στους θεράποντες ιατρούς, όλα τα τεστ ήταν αρνητικά».

Δρ. Γκερόγκι Ζελιάζκοφ - Εκτελεστικός Διευθυντής

- Νοσοκομείο Ντόμπριτς (Βουλγαρία)

«Σήμερα, χάρη στη σταθερή δέσμευσή μας στην καινοτομία, διαθέτουμε τεχνολογικές λύσεις αιχμής, όπως το νέο σύστημα PureAir για να εγγυηθούμε τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και υγιεινής στο κέντρο μας.

Χάρη στις προσπάθειες όλων, σήμερα μπορούμε να πούμε στους πελάτες μας ότι είμαστε το ασφαλέστερο κέντρο για να κάνουν τις αγορές τους».

Ενρίκε Μπαγιόν - Διευθυντής Εμπορικού Κέντρου

- Εμπορικό Κέντρο Parquesur

«Εγκαταστήσαμε το Airius PureAir στο σπίτι μας αφού ανακαλύψαμε ότι ο μικρός μας υιός είχε άσθμα.

Από την εγκατάσταση αυτής της λύσης, μπορέσαμε να επιτρέψουμε στον σκύλο μας να ξαναμπεί στο σπίτι, καθώς η αναπνοή του υιού μας έχει βελτιωθεί δραματικά και εμείς ως οικογένεια αισθανόμαστε πολύ πιο ασφαλείς στο σπίτι μας».

- Όουεν Μπάρετ – Ιδιοκτήτης σπιτιού

«Η παροχή καθαρού αέρα είναι ένας τρόπος με τον οποίο αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας για την υγεία και την ευημερία των επισκεπτών όπως και του προσωπικού μας.

Εξαλείφει γρήγορα τυχόν πτητικές οργανικές ενώσεις κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης και μας επιτρέπει να αποτρέψουμε προβλήματα μούχλας στον χώρο της εσωτερικής πισίνας."

Φέργκους Ο'Χάλοραν - Διευθύνων Σύμβουλος

- Το Ξενοδοχείο Των Δώδεκα

"Το ξενοδοχείο επέλεξε την τεχνολογία Airius PureAir για εγκατάσταση στο Candle Spa μας το καλοκαίρι του 2020.

Συνιστάται ιδιαίτερα από διάφορους διεθνείς οργανισμούς. Η τεχνολογία επέτρεψε την ενίσχυση των μέτρων προστασίας και αύξησε το επίπεδο εμπιστοσύνης και ευημερίας που αισθάνονται οι επισκέπτες μας.

Δρ. Γκονσάλο Νούνες - Γενικός Διευθυντής, Ξενοδοχείο Πόρτα ντε Σολ

- Candle Spa (Ξενοδοχείο Πόρτα ντε Σολ)

«Εγκαταστήσαμε το Airius PureAir στο σπίτι μας για να αποτρέψουμε την εξάπλωση ασθενειών στην περίπτωση που ο σύντροφός μου ήταν ασυμπτωματικός.

Τώρα αισθάνομαι πολύ πιο άνετα να πάω στη δουλειά γνωρίζοντας ότι η Airius PureAir έχει απολυμάνει όλες τις επιφάνειες και τον αέρα με τον οποίο έχει έρθει σε επαφή.

- Σόντα Φιτζέραλντ – Ιδιοκτήτρια Σπιτιού

Από τότε που εγκαταστήσαμε το σύστημα PureAir στο γραφείο μας, δεν είχαμε καμία μετάδοση COVID από τους πελάτες ή τους συναδέλφους που μοιράζονται το γραφείο.

Αναθέσαμε επίσης σε έναν ανεξάρτητο μηχανικό να αξιολογήσει την ποιότητα του αέρα στο γραφείο, ο οποίος επαλήθευσε την αποτελεσματικότητα καθαρισμού του συστήματος PureAir σχεδόν κοντά στο 100%"

Χοσέ Ρομέρο - Δικηγόρος

- Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρήσεων & Φορολογίας

Είναι υπέροχο που μπορούμε να παρέχουμε στα μέλη μας και στους επισκέπτες μας ένα καθαρό περιβάλλον στο οποίο να επικεντρώνονται αποκλειστικά στην προσευχή, το κήρυγμα, τη διδασκαλία και την οικοδόμηση προσωπικών σχέσεων χωρίς να ανησυχούν για την υγεία τους».

Ρόμαν Στάρζικ - Χορωδία του Λόγου ζωής

- Εκκλησία του Λόγου της Ζωής

«Δεν είχαμε επιβεβαιωμένα θετικά τεστ COVID-19. Αυτό χωρίς αμφιβολία οφείλεται στην απολύμανση και τον καθαρισμό του αέρα και των επιφανειών από το σύστημα Airius PureAir.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Airius PureAir, ενεργό σύστημα απολύμανσης, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ως τρόπο προστασίας του προσωπικού και των επισκεπτών σας."

Τσβετελίν Τσόλοφ - Γενικός Πρόξενος

- Βουλγαρική Πρεσβεία (Βαρκελώνη & Μαδρίτη)

«Έχουμε εγκαταστήσει αρκετούς ανεμιστήρες της Airius τους τελευταίους δύο μήνες και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε.

Έχει δημιουργήσει ένα πεδίο εμπιστοσύνης μεταξύ του προσωπικού και των ασθενών ότι προστατεύονται. Παρατηρήσαμε επίσης ότι μειώσαμε τις ρυθμίσεις στη θέρμανση με το όφελος της εξοικονόμησης στο ενεργειακό κόστος.

Σον Πένστον - Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Το Νοσοκομείο Φάρος

«Τα επιστημονικά στοιχεία που υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα του διπολικού ιονισμού needlepoint (NPBI™) έναντι όλων των παραλλαγών του CoV2 είναι πολύ ισχυρά.

Οι μελέτες μας για την πρόκληση του ιού ήταν διεξοδικές με αποτελέσματα που δείχνουν 99,9% εξάλειψη του CoV2 και άλλων ιών σε πραγματικές συνθήκες κλειστού δωματίου.

Καθηγητής Σερ Κρίστοφερ Έβανς - Διευθύνων Σύμβουλος

- Εξκαλιμπούρ Υγειονομική περίθαλψη

«Το σύστημα PureAir παρείχε σε εμένα και την οικογένειά μου το επιπλέον επίπεδο προστασίας που θέλαμε για τον αέρα του σπιτιού μας, καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Έχουμε μικρά παιδιά που μπορεί να είναι ευάλωτα στις μολύνσεις και το σύστημα PureAir μας έχει δώσει πραγματική ηρεμία ότι είναι ασφαλή στο σπίτι. Η φρέσκια μυρωδιά από τα υδροϋπεροξείδια είναι πολύ καθησυχαστική."

- Νάταλι Σπένσερ – Ιδιοκτήτρια σπιτιού

«Η ομάδα της Airius ήταν απίστευτα εξυπηρετική. Βρήκαν χρόνο να απαντήσουν στην κλήση μου, σε μια στιγμή που κανείς δεν σήκωνε το τηλέφωνο.

Οι μονάδες PureAir έφτασαν σχεδόν αμέσως και η Airius επικοινώνησε εκτενώς με τον ηλεκτρολόγο μου για την εγκατάσταση, καθιστώντας τους εαυτούς τους διαθέσιμους για όλα τα ερωτήματα σε πραγματικό χρόνο.

- Μαρία Μουρ – Ιδιοκτήτρια σπιτιού

«Ήταν ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι, αλλά οι μονάδες Airius Fans έχουν δροσίσει το νηπιαγωγείο κυκλοφορώντας και καθαρίζοντας τον αέρα - είναι σχεδόν τόσο καλές όσο μια μονάδα κλιματισμού! Δεν έχουμε ακόμη εισέλθει στους χειμερινούς μήνες, αλλά αναμένουμε ότι θα έχουμε επίσης λιγότερες ασθένειες λόγω της προσθήκης Airius PHI για την εξάλειψη ιών και βακτηρίων!»

Τόνι Μπρέιφιλντ - Γενικός Διευθυντής

- Χριστιανικό Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Μανουκάου

«Σας ευχαριστώ για όλη τη δουλειά σας αυτό το εξάμηνο για τη βελτίωση της ΓΔ1. Η προσθήκη των ανεμιστήρων έχει βελτιώσει σημαντικά το περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό και τους μαθητές, καθιστώντας το πολύ πιο δροσερό και άνετο και είναι κάτι που εκτιμώ εγώ και η ομάδα TAS. "

Paul Berecry - Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Σχολή Πιτγουότερ Χάουζ

«Οι Airius Fans σίγουρα έχουν κάνει μεγάλη διαφορά και έχουν βελτιώσει την άνεση κατά τη διάρκεια των διαφόρων λειτουργιών που έχουμε στο κέντρο. Ανέφερε ότι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των ανεμιστήρων είναι ότι από την εγκατάσταση δεν έχουν υπάρξει παράπονα για υπερθέρμανση και υπάρχει η αίσθηση ότι οι χώροι είναι πιο δροσεροί».

Υπεύθυνος Συμβάσεων

- Χριστιανικό Κολλέγιο Green Point

"Η μονάδα ανεμιστήρα Airius είναι φανταστική! Παράγει μια στήλη καθοδικού αέρα που δεν ενοχλεί, είναι πολύ διακριτικός και φαίνεται καλύτερος από έναν κανονικό ανεμιστήρα λεπίδων, εξαλείφοντας το φαινόμενο "strobing" αφού ένας φωτισμός μπορεί να περάσει μέσα από τις λεπίδες του ανεμιστήρα καθώς περιστρέφονται και είναι ιδανικός για μεγάλα ύψη οροφής.

Άντριου Σάιπκενς - Αρχιτέκτονας Μηχανικός

- Κεντρικοί Αρχιτέκτονες

«Η εγκατάσταση των ανεμιστήρων αποστρωματοποίησης ήταν μια πρόκληση για εμάς και αντιμετώπισε την ανάγκη βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος του προσωπικού δίπλα στην πισίνα. Οι ανεμιστήρες ήταν εύκολο να εγκατασταθούν μέσω του εργολάβου M &E A McKay &Co. Τώρα που το σύστημα λειτουργεί σε συντονισμό με τη μονάδα διαχείρισης αέρα, αυτό έχει επιτευχθεί με επιτυχία».

Ντέιβιντ Χάμερ – Επιθεωρητής Συντήρησης

- Midlothian Council

«Είχαμε προηγουμένως ξοδέψει τεράστια χρηματικά ποσά για την εγκατάσταση μηχανικών μονάδων χειρισμού αέρα και συστημάτων αγωγών στην πισίνα, ωστόσο υπήρχαν ακόμα περιοχές γύρω από την πισίνα όπου οι εκπαιδευτές και οι πελάτες τις έβρισκαν πολύ υγρές. Ο ανεμιστήρας Model 60 Airius όχι μόνο εξάλειψε αυτό το πρόβλημα, αλλά συνέβαλε στο να στεγνώσει ένας τοίχος που ήταν συχνά υγρός με υδρατμούς.

Χάουαρντ Γκούμπλι - Γενικός Διευθυντής

- Πισίνες Χίλτον Μπράουν

«Οι ανεμιστήρες της Airius έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί και δεν κυριαρχούν στον χώρο αλλά ταιριάζουν όμορφα στην αίθουσα, δεν είναι σχεδόν καθόλου αισθητοί ενώ μετακινούν τον αέρα γύρω από την αίθουσα, δημιουργώντας μια ροή αέρα σε ζεστές ημέρες, κάνοντας τον χώρο πιο άνετο για διδασκαλία και μάθηση.

Ροντ Σέιμπ - Διευθυντής Αθλητισμού

- Κολλέγιο Αγίου Στεφάνου

«Το σύστημα Airius λειτουργεί εδώ και έξι μήνες. Είμαστε περισσότερο από ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Ο χώρος είναι πολύ πιο εύχρηστος τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Έχουμε λάβει μεγάλη ανάδραση τόσο από το τμήμα φυσικής αγωγής του σχολείου όσο και από εξωτερικούς μισθωτές. Ο αθλητισμός υψηλής έντασης λαμβάνει χώρα στο γυμναστήριο τώρα με πολύ περισσότερη άνεση.

Κιθ Στίβενσον - Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Σχολικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις SCEGGS

"Χρησιμοποιήθηκαν 5 μονάδες Airius Standard Series Model 25 για την αποτελεσματική ψύξη των περιοχών γύρω από την πισίνα MLC."

Μαρκ Γουίνστανλεϊ - Διευθυντής Εγκαταστάσεων MLC

- Κολλέγιο Μεθοδιστών Κυριών (Πισίνα)

"Οι μονάδες Airius φαίνεται να λειτουργούν καλά και το περιβάλλον της πισίνας έχει γίνει πολύ πιο δροσερό και καλύτερο."

Ντέιβιντ Τζόρνταν - Διευθυντής

- Pacific Pines pool & Υπηρεσίες Spa

«Η τρέχουσα συνολική εξοικονόμηση ενέργειας στα καταστήματα το καλοκαίρι είναι περίπου 30% και το χειμώνα περίπου 8%, συν την αύξηση θερμοκρασίας δύο βαθμών».

Εργολήπτης Μηχανολογίας

- Αυστραλός πωλητής λιανικής

"Μίλησα με τον καθηγητή φυσικής αγωγής γυμνασίου (σημαντικό χρήστη του σταδίου) και βρίσκουν τους ανεμιστήρες Airius πολύ καλούς, ειδικά το καλοκαίρι!"

Έλεν Μάθιου (FRAIA)

- Mount Beauty Sports Centre

«Οι μονάδες Airius είναι αρκετά αξιόλογες καθώς δημιουργούν ένα σύστημα ψύξης της κυκλοφορίας του αέρα, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και εύκολο στη συντήρηση. Έχετε ένα εξαιρετικό προϊόν, παρέχοντας ταυτόχρονα εξαιρετική εξυπηρέτηση, ευκολία εγκατάστασης και ευκολία λειτουργίας."

Ντέιβιντ Τζόρνταν - Διευθυντής

- ΧΑΝΘ

«Αφού εγκαταστήσαμε δύο ανεμιστήρες Airius και βιώσαμε την άμεση διαφορά στο επίπεδο άνεσης στο μπαρ, εντυπωσιαστήκαμε πολύ. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα αποδώσουν το καλοκαίρι και σχεδιάζουμε να εγκαταστήσουμε περισσότερες από τις μονάδες γύρω από το κτίριο."

Σαμ Σλάνεϊ - Διευθυντής Αποστακτηρίων

- Αποστακτήριο ουίσκι Starward

"Η υποστήριξη και η επαγγελματική εγκατάσταση του συστήματος φωτισμού μας ήταν εξαιρετική. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ποιότητα και τη διαφορά που έχει κάνει στο γραφείο και την αποθήκη μας δίνοντάς μας μια καλύτερη κατάσταση εργασίας. Θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα αυτά τα φώτα και την Airius για να δώσουν μια ποιότητα κατασκευής."

Μόλι Οσμάν – Γραμματέας

- Προηγμένα Κράματα LTD

«Επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω και πάλι για τον επαγγελματισμό σας στον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώσατε το συμβόλαιο για την εγκατάσταση 126 ανεμιστήρων destratification εδώ στο Prescot. Οι συναλλαγές σας μαζί μας από την πρώτη επαφή μετά την έγκριση του έργου ήταν υποδειγματικές. Θα χαρούμε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μαρτυρία ως αναφορά με την ανώτερη διοίκηση και τους πιθανούς πελάτες σας.

Φιλ Χάρις – Διευθυντής Παραγωγής

- Γκλεν Ντίμπλεξ

«Η ομάδα της Airius Electric Contractors εγκατέστησε 76 ανεμιστήρες αποσυμπίεσης σε μία από τις εγκαταστάσεις μας στο Filton. Όλοι συμπεριφέρθηκαν άψογα και η εγκατάσταση ήταν υψηλής ποιότητας. Ήμασταν πολύ εντυπωσιασμένοι με τα ασφαλή συστήματα εργασίας τους.

Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων

- Ρολς Ρόις

"Εξαιρετικά γρήγορη ανάκαμψη, Οι ανεμιστήρες εγκαταστάθηκαν μέσα σε μια μέρα.

Σας ευχαριστώ».

Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων

- ΕΣΥ

«Εγκαταστήσαμε ανεμιστήρες αποστρωμάτωσης Airius στο τμήμα διανομής μας. Πριν από αυτό, το χειμώνα η διαφορά μεταξύ θερμοκρασιών σε επίπεδο δαπέδου και οροφής ήταν περίπου 5-6 βαθμοί C. Η διαφορά τώρα είναι περίπου 1-2 βαθμοί C και έχει οδηγήσει σε μείωση περίπου 25% στην κατανάλωση φυσικού αερίου».

Μάρτιν Κέλι – Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Traidcraft Plc

«Η εγκατάσταση των μονάδων ήταν απλή και γρήγορη. Με χαρά διαπιστώσαμε ότι η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ εδάφους και οροφής είχε βελτιωθεί από περίπου 5°C σε μόλις 0,5°C αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητά τους».

Άντι Πράιερ – Διευθυντής Ποιότητας

- Παραγωγή CT

«Από την εγκατάσταση η θερμοκρασία στις μονάδες κλιματισμού έχει επαναρυθμιστεί μεταξύ 18 – 22°C με τους 4 φυσητήρες στη χαμηλή ρύθμιση και 2 από αυτούς να απενεργοποιούνται κατά διαστήματα για περίπου 2 – 4 ώρες την ημέρα. Το προσωπικό και στους δύο ορόφους σχολίασε την υπέροχη άνετη θερμοκρασία σε σύγκριση με πριν από την τοποθέτηση του συστήματος.

Σον Μπράουν - Διευθυντής Αντιπροσώπου

- Κινητήρες Νέας Αγοράς

«Οι ανεμιστήρες της αποστρωμάτωσης έχουν αποδειχθεί μια τεράστια επιτυχία με την αίσθηση της άνεσης να βελτιώνεται, έτσι ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για τοπικές θερμάστρες. Το θερμαντικό φορτίο έχει μειωθεί σημαντικά, όχι μόνο με την κατάργηση της τοπικής θέρμανσης, αλλά και μέσω της κεντρικής μονάδας, η οποία τώρα διατηρεί επίπεδα άνεσης εκεί που προηγουμένως δεν ήταν σε θέση να το κάνει».

Μάθιου Μέρφι – ISTA Ενεργειακές Λύσεις LTD

- MERCEDES BENZ (Watford)

«Οι ανεμιστήρες αποστρωματοποίησης Airius εγκαταστάθηκαν μετά από κάποιες εργασίες διαβούλευσης με το Carbon Trust. Η εγκατάσταση αυτών των ανεμιστήρων είναι απλή. Η αποτελεσματικότητα γίνεται αισθητή αμέσως. Καταφέραμε να μειώσουμε δραματικά τους χρόνους λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης αέρα, διατηρώντας παράλληλα ένα άνετο περιβάλλον για το προσωπικό και τους πελάτες. Μια αξιόλογη επένδυση!»

Ίαν Γουάιτλαβ – Σκηνοθέτης

- Άρνολντ Κλαρκ Αυτοκινητάκια

«Αυτοί οι ανεμιστήρες είναι μια μεγάλη επιτυχία στην εκκλησία μας και τους έχω δείξει σε αρκετούς εκπροσώπους άλλων εκκλησιών. Ένας από αυτούς θα επικοινωνήσει σύντομα. Συνηγορώ υπέρ της αποστρωμάτωσης της Airius και μπορεί κάλλιστα να κάνω μια επιστολή για τους εκκλησιαστικούς εκπροσώπους της Επισκοπής μας!»

Τζον Τόρμπιτ - Φύλακας

- Εκκλησία της Αγίας Μαρίας (Shotesham)

«Αγοράσαμε 6 ανεμιστήρες Airius για την εταιρεία αποθήκευσης, καθώς αντιμετωπίζαμε προβλήματα με τη συμπύκνωση όταν υπήρχε μεγάλη διακύμανση των θερμοκρασιών. Αφού τα εγκαταστήσαμε λύθηκε πλήρως το πρόβλημά μας και δεν είχαμε καμία συμπύκνωση για πάνω από 4 χρόνια από τότε που τα είχαμε. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τους ανεμιστήρες της Airius."

Λέον Αντόνε – Σκηνοθέτης

- Black Hole Storage

"Επιβεβαιώνω την παραγγελία μου για ένα επιπλέον μοντέλο 4 x 25 για χρήση στο υποκατάστημά μας στο Tonbridge. Το προσωπικό στο Folkestone είναι πολύ ευχαριστημένο με την απόδοση των μονάδων εκεί και ο θερμοστάτης έχει μειώσει την λειτουργία του πολύ πέρα από το σημείο που νόμιζα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό! Θα πάρω στυλό στο χαρτί και θα γράψω ένα γράμμα ως ικανοποιημένος πελάτης».

Νικ Μπρούερ – Σκηνοθέτης

- Κ. Μπρούερ & Γιος

«Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά και διέψευσαν όλους τους σκεπτικιστές. Οι πελάτες παρατήρησαν αμέσως τη βελτίωση των θερμοκρασιών στους κρύους διαδρόμους (ήταν μια συχνή αιτία παραπόνων), οι θερμοκρασίες σε όλο το κατάστημα έγιναν πιο ισορροπημένες χωρίς να γίνει ούτε μία αλλαγή στις ρυθμίσεις κλιματισμού και δεν είχαν κανένα οπτικό αντίκτυπο - ακόμη και με σχετικά χαμηλό ύψος οροφής».

Ντένις Χένσμαν – Διευθύνων Σύμβουλος

- Βέλτιστη Τεχνολογία Ελέγχου LTD

"Το σύστημα Airius εγκαταστάθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ το σύστημα AC έκλεισε για συντήρηση και ήμασταν ευτυχείς που βρήκαμε το περιβάλλον τώρα άνετο χωρίς να λειτουργεί το AC. Αυτό έχει πλέον οδηγήσει στον παροπλισμό ολόκληρου του συστήματος εναλλασσόμενου ρεύματος με σημαντική μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας».

Ιάιν Κάλντερ – Διευθυντής Ακινήτων

- Τίσο LTD

«Οι μονάδες Airius έχουν αποδειχθεί μεγάλη επιτυχία εξισορροπώντας τα προφίλ θερμότητας στους μεγάλους χώρους γραφείων, ιδιαίτερα στον τελευταίο όροφο, όπου τα ταβάνια είναι πολύ ψηλά. Οι καταγγελίες για κρύα σημεία έχουν σταματήσει. Έχει επιτρέψει τον έλεγχο των οριακών θερμοκρασιών σε μειωμένο επίπεδο και μπορεί να επιτρέψει περαιτέρω μείωση για την επόμενη περίοδο θέρμανσης».

Νάιτζελ.Ντ.Τζόυς MCIOB Dip.HI – Ανώτερος Επιθεωρητής Κτιρίων

- British Waterways

«Με όλον αυτόν τον θερμαινόμενο αέρα να ωθείται τώρα προς τα κάτω, όχι μόνο η θερμοκρασία του θερμοστάτη μπορεί να μειωθεί σημαντικά, αλλά ο ίδιος ο θερμαντήρας λειτουργεί πολύ λιγότερο. Έχοντας κάψει 6.000 λίτρα λαδιού τις πρώτες πέντε εβδομάδες περίπου, ο ίδιος θερμαντήρας με τη βοήθεια μόλις τριών ανεμιστήρων Airius, κατά μέσο όρο χρησιμοποιεί τώρα περίπου 3.000 λίτρα - για ολόκληρο το έτος!»

Ρότζερ Χιούλετ – Διευθυντής Παραγωγής

- GD Λέιζερ LTD

"Από την εγκατάσταση του συστήματος αποστρωμάτωσης Airius στην αποθήκη, καταφέραμε να διατηρήσουμε μια σταθερή και άνετη θερμοκρασία για το προσωπικό μας, ενώ παράλληλα μπορέσαμε να απενεργοποιήσουμε έναν από τους θερμαντήρες μας, δίνοντάς μας έτσι μια φανταστική εξοικονόμηση στο κόστος θέρμανσης!"

Paul Stewart – Διευθυντής Υγείας, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος

- Συσκευασία Mondi

«Τα κύρια οφέλη για εμάς είναι η εξαιρετικά βελτιωμένη κυκλοφορία του αέρα, η ισορροπία της θερμοκρασίας σε όλα τα κτίρια, το χαμηλό κόστος λειτουργίας, η αθόρυβη λειτουργία και φυσικά μια φανταστική εξοικονόμηση στον λογαριασμό κοινής ωφέλειας φυσικού αερίου ετησίως. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τα συστήματα Airius για όλα τα περιβάλλοντα εργοστασίων και αποθηκών."

Μαρκ Νόρθ – Διευθύνων Σύμβουλος

- Καλούπια Norco GRP

«Εγκαταστήσαμε το σύστημα Airius στο εργοστάσιο συναρμολόγησης κονσερβών στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Το πλήρες κόστος των μονάδων Airius αποσβένεται μέσα σε λίγους μήνες - η πρώτη χειμερινή εξοικονόμηση ύψους 62.251 λιρών μετριέται έναντι συνολικής δαπάνης του συστήματος Airius ύψους 21.268 λιρών!»

Πολ Μάττιν – Διευθυντής Μηχανικής

- Impress Metal Packaging

«Από την εγκατάσταση των μονάδων, η ποιότητα του αέρα και η θερμοκρασία έχουν βελτιωθεί σημαντικά και οι άνθρωποι αισθάνονται τώρα πολύ πιο άνετα στο περιβάλλον».

Τομ Λάιονς – Συμβούλιο Νόουσλι

- Κέντρο Αναψυχής Knowsley

«Χρησιμοποιούμε τους ανεμιστήρες Airius Destratification για τις αίθουσες μουσικής μας και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί στην αναδιανομή του θερμού αέρα από την οροφή ως το δάπεδο. Τώρα εξετάζουμε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσουμε τους ανεμιστήρες Airius στη Μεγάλη μας Αίθουσα».

Γκάρι Κέλι – Διευθυντής Επιχείρησης

- Σχολή Νόρτον

«Το National Star College είναι ένα κολέγιο μετεκπαίδευσης για φοιτητές με αναπηρίες. Επειδή πολλοί από τους μαθητές μας είναι σε αναπηρικά αμαξίδια, αισθάνονται το κρύο περισσότερο από ένα πλήρως κινητικό άτομο. Δεν έχουμε υπομέτρηση σε αυτόν τον τομέα, οπότε η εξοικονόμηση ενέργειας δεν μπορεί να μετρηθεί, αλλά να είστε σίγουροι ότι η ζωή είναι πολύ καλύτερη για τους μαθητές και το προσωπικό μας».

Ντέιβιντ Κρόμπτον – Επικεφαλής Κτημάτων

- National Star College

«Αυτά έχουν βελτιώσει σημαντικά την εσωτερική ατμόσφαιρα μέσα στα κτίρια και το κοινό που χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις βρίσκει την ποιότητα του αέρα σημαντικά βελτιωμένη για αθλητικές δραστηριότητες. Τα συστήματα θέρμανσης ενεργοποιούνται πολύ λιγότερο και τα παράπονα των κολυμβητών για τη ζέστη στο χώρο της πισίνας έχουν μειωθεί κατά 90%».

Τζέιμς Νταν – Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Κέντρο Αναψυχής Σίξμιλε

"Πριν από την εγκατάσταση, το κύριο μπλοκ διαχειριστή ήταν αφόρητο για εργασία - από την εγκατάσταση ολόκληρη η περιοχή διαχείρισης έχει βελτιωθεί. Ο ημιώροφος δεν είναι τόσο ζεστός και η κύρια περιοχή στο έδαφος έχει πιο σταθερή θερμοκρασία. Μπορώ να πω ειλικρινά ότι η εγκατάσταση έχει βελτιώσει τα επίπεδα άνεσης σε ολόκληρη την περιοχή.

ΥβόνΝη Κόνγουεϊ – Διαχειρίστρια Κτημάτων

- Aylesbury Vale Academy

«Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι με τα αποτελέσματα που πέτυχαν οι ανεμιστήρες της Airius στο κέντρο μπόουλινγκ στο Nantgarw στη Νότια Ουαλία. Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό έχει βελτιωθεί σημαντικά μειώνοντας τα επίπεδα άνεσης του προσωπικού και των πελατών κατά 90%. Μας επέτρεψαν επίσης να αυξήσουμε τους θερμοστάτες μας από 19 °C σε 23,5 ° C με αποτέλεσμα μια εξοικονόμηση άνω του 70% στο κόστος ψύξης μας.

Μπεν Κάρνε - Διευθυντής Ενέργειας

- Bowlplex Plc

«Πραγματοποιήσαμε μετρήσεις θερμοκρασίας πριν και μετά την εγκατάσταση και αφού η διακύμανση της θερμοκρασίας σε διάστημα 24 ωρών ήταν μεταξύ 1 και 1,5 βαθμού. Πρόκειται για σημαντική βελτίωση σε σχέση με προηγούμενες αναγνώσεις. Τα σχόλια από τους χρήστες του κέντρου ήταν πολύ θετικά με τους πελάτες να σχολιάζουν τη "φρεσκάδα" του εσωτερικού περιβάλλοντος.

Ντάνκαν Α. ΜακΛάρεν BSc, PgDip, AIEMA – Ανώτερος Τεχνικός Ενέργειας

- Κέντρο Αναψυχής Saltire

«Με την εγκατάσταση των ανεμιστήρων Airius καταφέραμε να βελτιώσουμε τη ροή του αέρα εξαερισμού μέσα στην εκκλησία δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο θόρυβος που παράγεται από τις μονάδες ανεμιστήρων Airius είναι ελάχιστος και ευχάριστα αποδεκτός!"

Τζάνετ Άιρς – Υπεύθυνη Εγκαταστάσεων

- Εκκλησία μεθοδιστών του Ρίτσμοντ

«Γνωρίζω από τη δική μου εμπειρία ότι οι ανεμιστήρες δουλεύουν εξαιρετικά καλά. κατευθύνοντας τη ζέστη πίσω στο σημείο που βρίσκονται οι άνθρωποι! Οι ανεμιστήρες της Airius έχουν εξαλείψει τα ζεστά και κρύα σημεία κάνοντας την περιοχή πιο άνετη για τους επισκέπτες μας. Η Airius ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση!»

Τζάνετ Άιρς – Υπεύθυνη Εγκαταστάσεων

- Εκκλησία Τζον Πάουντς

«Η θερμοκρασία στην εκκλησία με τους ανεμιστήρες να δουλεύουν είναι πιο ομοιόμορφη και αισθητά πιο ζεστή τώρα και οι ανεμιστήρες είναι πολύ οικονομικοί για να δουλέψουν. Γλυτώσαμε το εκκλησίασμα από τις χαμηλές θερμοκρασίες και καταφέραμε να μειώσουμε το χρόνο καύσης του λέβητα κατά περίπου 25%. Πιστεύουμε ότι το προϊόν Airius μιλάει από μόνο του».

Πίτερ Χιλ – Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Εκκλησία των Αγίων Πάντων

«Εγκαταστήσαμε ανεμιστήρες Airius σε κρεμάστρες στις εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου Blackbushe, του Surrey και του Αεροδρομίου της Οξφόρδης με μεγάλη επιτυχία. Οι μονάδες ανεμιστήρων Airius έχουν κάνει τον χώρο εργασίας πολύ πιο ζεστό για τους τεχνικούς των αεροσκαφών μας και οι θερμαντήρες σβήνουν πολύ πιο συχνά, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ πριν.

Πολ Μόρισον – Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- PremiAir

«Η Gama Aviation αναζητά πάντα νέες πρωτοβουλίες και τεχνολογίες για να βοηθήσει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και να συμβάλει στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους και το σύστημα Airius ήταν μια αποτελεσματική λύση για να βοηθήσει την Gama Aviation να επιτύχει αυτούς τους στόχους».

Sean Hull – Διευθυντής Μηχανολογικών Λειτουργιών

- Αεροπορία Gama

«Οι ανεμιστήρες της Airius έκαναν μια άμεση και σημαντική βελτίωση ακόμη και πριν ολοκληρωθούν οι αναβαθμίσεις του συστήματος θέρμανσης/ψύξης, τόσο πολύ που όλα τα παράπονα από το προσωπικό σταμάτησαν αμέσως και ήταν πλέον αρκετά άνετα για να εργαστούν με τα μπλουζάκια τους».

J Forge – Διευθυντής Συμβολαίου – Gratte Brothers Group Ltd

- Βρετανικές Αερογραμμές – Υπόστεγο Ιστ Πεν (Χίθροου)

«Έχοντας εγκαταστήσει πρόσφατα ανεμιστήρες Airius στις εγκαταστάσεις υπόστεγων συντήρησης αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Biggin Hill , η αύξηση της θερμοκρασίας παρατηρήθηκε αμέσως. Οι μονάδες ήταν απλές στην εγκατάσταση και η ομάδα της Airius ήταν υποστηρικτική καθ 'όλη τη διάρκεια. Δεν θα δίσταζα να συστήσω τα συστήματά τους».

Κρις Γκλάνσι – Γενικός Διευθυντής

- Avalon Aero

Μας εμπιστεύονται πελάτες από όλο τον κόσμο