Σειρα PureAir NPBI

ΣΕΙΡΑ PureAir+ NPBITM

Σύστημα αποστείρωσης, παθογόνων & οσμών

PureAir+ NPBI Air Purification Fans

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ & ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΟΣΜΗΣ

Εξουδετερώνει έως και 99,9%+ των παθογόνων παραγόντων (συμπεριλαμβανομένου του COVID-19), της μούχλας, των οσμών και των VOC, αφήνοντάς σας να απολαύσετε καθαρό, φρέσκο, υγιεινό αέρα

Διαθέτοντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία Needlepoint Bipolar Ionisation (NPBI) από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων – Global Plasma Solutions, η σειρά PureAir+ NPBI χρησιμοποιεί τη δύναμη των ιόντων για να παρέχει συνεχή αποστείρωση όλο το εικοσιτετράωρο, εξουδετερώνοντας έως και 99,9%+ όλων των γνωστών παθογόνων παραγόντων, VOCs και οσμών, τόσο στον αέρα όσο και σε όλες τις επιφάνειες.

PUREAIR+ NPBITM GALLERY

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ PUREAIR+ NPBI

Καθαρίστε χώρους, εξαλείψτε τις οσμές και εξοικονομήστε χρήματα με το σύστημα Airius PureAir+ NPBI

null

Συνεχής Καθαρισμός Αέρα

24/7 Συνεχής Προστασία

Το Airius PureAir NPBI κυκλοφορεί συνεχώς τα φυσικά καθαριστικά του, παρέχοντας σταθερό 24/7 καθαρισμό του αέρα και της επιφάνειας

null

Σκοτώνει πάνω από 99% βακτήρια και ιούς της επιφάνειας

Καθαρίζει Αέρα & Επιφάνειες

Όχι μόνο το PureAir καθαρίζει τον αέρα, αλλά σε αντίθεση με άλλα συστήματα καθαρισμού αέρα, το PureAir καθαρίζει επίσης όλες τις επιφάνειες

null

Μειώνει τις οσμές πάνω από 100%

Αφαιρέστε τις δυσάρεστες οσμές

Η προηγμένη τεχνολογία Bipolar Ionisation του PureAir προσφέρει σε εσωτερικούς χώρους φρέσκο, καθαρό και χωρίς οσμή αέρα

null

Μειώνει τα αέρια, τους ατμούς και τις πτητικές οργανικές ενώσεις

Μειώνει τους χημικούς ρύπους

Τα Bipolar Ions του PureAir NPBI εξουδετερώνουν επίσης επιβλαβείς ενώσεις και χημικές ουσίες, καθώς και τις οσμές τους

null

Εξαλείφει τη μούχλα

Αφαιρέστε τα προβλήματα υγρασίας και μούχλας

Τεκμηριωμένες δοκιμές δείχνουν την αποτελεσματικότητα της σειράς PureAir NPBI στη μείωση της ζύμης, της μούχλας, των σπορίων μούχλας και των βακτηρίων μούχλας έως και 99,5%

null

Μειώνει τη γύρη

Ιδανικό για αλλεργίες

Η γύρη μπορεί συχνά να περάσει μέσα από κανονικά φίλτρα HVAC, αλλά τα αρνητικά ιόντα του PureAir NPBI προκαλούν τη συγκόλληση των αλλεργιογόνων μεταξύ τους, τα οποία στη συνέχεια πέφτουν ακίνδυνα στο πάτωμα

null

Αποτρέπει τη σκόνη

Μειώνει την αερομεταφερόμενη σκόνη

Τα φορτισμένα ιόντα του PureAir NPBI προκαλούν τη συγκόλληση των σωματιδίων σκόνης μεταξύ τους, μειώνοντας την ποσότητα σκόνης που συνήθως κυκλοφορούσε για να προσγειωθεί σε επιφάνειες

null

Μειώνει τον καπνό

Στοχεύει σε Οσμές & Σωματίδια

Με ένα σύστημα PureAir NPBI μπορείτε να μειώσετε ή να εξαλείψετε τα σωματίδια καπνού στον αέρα μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς και να εξουδετερώσετε τις δυσάρεστες οσμές καπνού.

null

Μειώνει τις τρίχες των κατοικίδιων

Προβλήματα αλλεργίας στα κατοικίδια

Το σύστημα PureAir NPBI είναι σε θέση να αφαιρεί σωματίδια στον αέρα από ζώα όπως το τρίχωμα, τα οποία προκαλούν προβλήματα σε πολυάριθμα οικογενειακά σπίτια με κατοικίδια.

null

Καθαρό & Υγιεινό Περιβάλλον Φροντίδας

Μειώνει το κόστος και βελτιώνει τις οσμές

Με το PureAir NPBI Series Care, τα σπίτια φροντίδας επωφελούνται από μειώσεις στις μεταδοτικές ασθένειες, εξοικονόμηση σε κάλυψη οσμών και βελτιωμένη εμπειρία επισκεπτών.

null

Οικονομική Λύση Ποιότητας Εσωτερικού Αέρα

Συμπαγές, προσαρμόσιμο και εύκολο στην εγκατάσταση

Το σύστημα PureAir NPBI μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε χώρο και απαιτεί μόνο ελάχιστη καλωδίωση, χωρίς να απαιτούνται αλλαγές στο κτίριο.

null

Μειώνει τις απουσίες προσωπικού

Υγιές Εργασιακό Περιβάλλον

Βοηθήστε να διατηρήσετε το προσωπικό σας υγιές, μειώστε τα κρούσματα ασθενειών και μειώστε τα ποσοστά απουσιών καθαρίζοντας τον χώρο εργασίας σας με ένα σύστημα PureAir NPBI.

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ PUREAIR+ NPBI

Ο «ενεργητικός» καθαρισμός χρησιμοποιεί συστήματα που κυκλοφορούν καθαριστικούς παράγοντες μέσα και γύρω από το περιβάλλον καθαρίζοντας ολόκληρο τον χώρο ταυτόχρονα, ενώ ο «παθητικός» καθαρισμός απαιτεί να περάσει ο αέρας από ένα φίλτρο για να καθαριστεί.

Καθαρίστε ταυτόχρονα όλο τον αέρα και τις επιφάνειες του σπιτιού ή της επιχείρησής σας χωρίς να χρειάζεται να περάσει αέρας από φίλτρο. Με την κυκλοφορία ενεργών καθαριστικών σε χώρους από τους ενσωματωμένους εκπομπούς NPBI του PureAir που κατασκευάζονται από την Global Plasma Solutions, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων, οι επιβλαβείς ιοί, τα παθογόνα και οι ρύποι καταστρέφονται και καθίστανται αδρανείς και ασφαλείς, παρέχοντας συνεχή προστασία 24/7. Ακόμα κι αν εισέλθουν νέοι ρύποι στο χώρο, τα ενεργά καθαριστικά τα επιτίθενται αμέσως και τα εξαλείφουν, ακόμη και αν μεταφερθούν σε επιφάνειες. Με ένα σύστημα που βασίζεται σε φίλτρο, μπορεί να χρειαστούν ώρες για να επεξεργαστεί όλος ο αέρας σε ένα δωμάτιο, ειδικά εάν εισάγονται νέοι ρύποι και δεν παρέχουν προστασία από διασταυρούμενη μόλυνση.

Παθητικός καθαρισμός αέρα

Τα συστήματα παθητικού καθαρισμού αέρα απαιτούν τον αέρα να περάσει μέσα από ένα φίλτρο για να καθαριστεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για την επεξεργασία όλου του αέρα σε ένα δωμάτιο ή χώρο, κάτι που μπορεί να μην είναι εφικτό καν σε περιοχές με κακή κυκλοφορία.

Ενεργητικός καθαρισμός αέρα

Το σύστημα ενεργητικού καθαρισμού αέρα του PureAir+ NPBI δεν απαιτεί τη διέλευση αέρα από τη μονάδα, αλλά αντ’ αυτού στέλνει καθαριστικούς παράγοντες από τους ενσωματωμένους εκπομπούς ιόντων στον χώρο μέσω του ανεμιστήρα, καθαρίζοντας όχι μόνο τον αέρα, αλλά και όλες τις επιφάνειες με τις οποίες έρχονται σε επαφή ταυτόχρονα.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Η σειρά Airius PureAir+ NPBI ενσωματώνει έναν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αυτοκαθαριζόμενο πομπό Bipolar Ion NeedlePoint εντός της μονάδας ανεμιστήρα. Ο εκπομπός NPBI εκπέμπει «θετικά και αρνητικά» ιόντα, ένα φυσικό καθαριστικό παράγοντα, τα οποία κυκλοφορούν σε όλους τους χώρους μέσω του ανεμιστήρα.

Καθώς οι ανεμιστήρες κυκλοφορούν την εσωτερική ατμόσφαιρα, το PureAir+ NPBI κυκλοφορεί τα εξουδετερωτικά διπολικά ιόντα του, παρέχοντας συνεχή καθαρισμό αέρα 24/7.

PureAir NPBI Air Purification Fan

ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΠΟΜΠΟΣ NPBI

Ο Ενσωματωμένος Εκπομπός NPBI του Airius PureAir, από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων στον κόσμο – Global Plasma Solutions, είναι η πιο πρόσφατη πρόοδος στην τεχνολογία Bipolar Ionisation, που χρησιμοποιεί τη δύναμη των ιόντων για να παρέχει συνεχή 24ωρη αποστείρωση, εξουδετέρωση στο 99,9%+ όλων των γνωστών παθογόνων παραγόντων, VOCs και οσμών, τόσο στον αέρα όσο και σε όλες τις επιφάνειες

Στην καρδιά κάθε ανεμιστήρα της σειράς PureAir+ NPBI βρίσκεται ένας μοναδικός πομπός NPBI NeedlePoint Bipolar Ion, ο οποίος εκπέμπει υψηλή συγκέντρωση θετικών και αρνητικών ιόντων που κυκλοφορούν σε χώρους μέσω του ανεμιστήρα. Η πολικότητα των ιόντων τα προσελκύει σε όλα τα σωματίδια εντός του χώρου, με αποτέλεσμα τα σωματίδια να συγκεντρώνονται και να τα καθιστούν φιλτραρίσιμα. Επίσης, συνδέονται και εξουδετερώνουν παθογόνα, VOCs και οσμές αφαιρώντας τα άτομα υδρογόνου, διασπώντας τα στις βασικές, αβλαβείς και άοσμες ενώσεις τους, όπως O2, CO2, N2 και H2O. Εκτός από τους βιολογικούς ρύπους, αυτοί οι καθαριστικοί παράγοντες εξουδετερώνουν επίσης χημικές ουσίες όπως ο υδράργυρος, το βενζόλιο, η φορμαλδεΰδη, το χλωροφόρμιο και η αμμωνία.

Airius PureAir NPBI Air Purification Fan Ion Emitters

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ

Τα παραπάνω Εργαστήρια, Πανεπιστήμια και Οργανισμοί δεν είναι παρά μερικοί από τους φορείς πιστοποίησης που έχουν δοκιμάσει την τεχνολογία καθαρισμού αέρα NPBI.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Airius PureAir NPBI Innovative Bioanalysis Case Study

Καινοτόμος Βιοανάλυση

Το Innovative Bioanalysis είναι ένα εργαστήριο αναφοράς πιστοποιημένο από την CAP, CLIA και AABB που παρέχει εργαστηριακές υπηρεσίες στους κλάδους της υγειονομικής περίθαλψης και της κλινικής έρευνας.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Global Plasma Solutions NPBI για τον μετριασμό των ρύπων, μια μελέτη σχεδιάστηκε για να δοκιμάσει την αποτελεσματικότητα στη μείωση του SARS-CoV-2. Με βάση τις τιτλοδοτήσεις του ιού, προσδιορίστηκε ότι στα 10 λεπτά, το 84,2% του ιού απενεργοποιήθηκε, στα 15 λεπτά, το 92,6% του ιού ήταν απενεργοποιημένο και στα 30 λεπτά, το 99,4% του ιού απενεργοποιήθηκε.

Airius PureAir NPBI Valencia College Case Study

Κολλέγιο της Βαλένθια

Το Valencia College έχει γίνει ένας καινοτόμος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με εξειδίκευση στην Επιστήμη και τις Τέχνες και έλαβε το διάσημο βραβείο Aspen Prize for Community College Excellence το 2011-2012.

Μετά την εγκατάσταση του συστήματος GPS NPBI, το Κολλέγιο της Βαλένθια μπόρεσε να μειώσει την εξωτερική εισαγωγή αέρα για εξαερισμό κατά 9.300 CFM και εξοικονόμησε 180.000 $ σε κόστος ψυκτικού συγκροτήματος, εκτός από την αποφυγή του ακριβού κόστους ανακαίνισης. Τους απονεμήθηκαν επίσης 3 πιστοποιήσεις Green Globe από το Green Building Initiative.

ΣΕΙΡΑ PUREAIR+ NPBI

PureAir NPBI Standard Series Air Purification Fan

Τυπική σειρά
Airius PureAir+ NPBI

PureAir NPBI Standard Series XL Air Purification Fan

Τυπική σειρά
Airius PureAir+ NPBI

PureAir NPBI Suspended Series Air Purification Fan

Σειρά αναστολής
Airius PureAir+ NPBI

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κάθε ανεμιστήρας της σειράς Airius PureAir+ NPBI διαθέτει έναν κορυφαίο κινητήρα της σειράς, εξαιρετικά αξιόπιστο και ενεργειακά αποδοτικό, ελεγμένο ανεξάρτητα από την BSRIA, μαζί με έναν κορυφαίο εκπομπό NPBI της σειράς Global Plasma Solutions.

Τα παραπάνω δεδομένα υπολογίζονται στα 50 Hz.
¹Τα δεδομένα κινητήρα παρέχονται από τον κατασκευαστή του κινητήρα και υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή.
²Επίπεδα θορύβου που καταγράφονται στο επίπεδο του δαπέδου από μονάδες εγκατεστημένες στο μέγιστο ύψος οροφής. Ακριβές από τον Φεβρουάριο του 2020. Κάθε εγκατάσταση έχει μοναδική ρευστοδυναμική, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για να προσδιορίσετε το σύστημά σας.

Airius PureAir NPBI Air Purification Fan Technical Specifications

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Συνήθως, οι ανεμιστήρες Airius εγκαθίστανται στον χώρο της οροφής με το ακροφύσιο να κατευθύνεται απευθείας προς τα κάτω και αποδίδουν καλύτερα όταν η στήλη αέρα είναι ανεμπόδιστη στο πάτωμα.

Οι μονάδες πρέπει να αναρτώνται χρησιμοποιώντας εξαρτήματα στερέωσης όπως άγκιστρα, αλυσίδες, καλώδια κ.λπ. σε επαγγελματικά εγκατεστημένο υλικό ικανό να υποστηρίξει τουλάχιστον πέντε φορές το βάρος της μονάδας.

PureAir Installation
Airius PureAir Air Purification Fan Controllers

ΕΛΕΓΧΟΙ

null

Διακόπτης έναρξης / λήξης

null

Έξυπνες Συνδέσεις

null

Ασύρματο Έλεγχο

null

Χρονοδιακόπτης ανεμιστήρα & έλεγχος ταχύτητας

null

Χρονοδιακόπτης καθαρισμού αέρα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσα συστήματα Airius έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα;

Οι παγκόσμιες πωλήσεις έχουν πλέον ξεπεράσει τις 300.000 μονάδες.

Εξαλείφει το PureAir NPBI το COVID19;

Η τεχνολογία GPS NPBI® που ενσωματώνεται στη σειρά PureAir+ NPBI είναι μία από τις πρώτες που έχουν δοκιμαστεί σε ζωντανό στέλεχος SARS-CoV-2 και όχι σε υποκατάστατο ή παρόμοιο ιό.

Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε από την Innovative Bioanalysis για λογαριασμό της Aviation Clean Air, σε πραγματικό περιβάλλον κατά του ιού SARS-CoV-2 (COVID-19), ο οποίος έδειξε ποσοστό αδρανοποίησης 84,2% μέσα σε 10 λεπτά, 92,6% μέσα σε 15 λεπτά και 99,4% μέσα σε 30 λεπτά.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ «Ενεργητικού» και «Παθητικού» Καθαρισμού Αέρα;

Υπάρχουν δύο τύποι καθαριστών αέρα που διατίθενται για οικιακή χρήση, οι οποίοι χρησιμοποιούν δύο κύρια είδη διαδικασιών καθαρισμού. Αυτά είναι:

• Καθαριστές αέρα παθητικού τύπου, τα οποία είναι τα τυπικά φίλτρα HEPA, όπου ο αέρας αναρροφάται στο μηχάνημα και διέρχεται από ένα φίλτρο για την απομάκρυνση των ρύπων, πριν απελευθερωθεί καθαρός αέρας από την άλλη πλευρά.

• Καθαριστές αέρα ενεργητικού τύπου, που στέλνουν καθαριστικά μέσα στο χώρο για να καθαρίσουν τον αέρα και δημιουργούν ατμόσφαιρα περιβάλλοντος.

Η σειρά Airius PureAir χρησιμοποιεί «Ενεργό» καθαρισμό αέρα για να παρέχει συνεχή επεξεργασία τόσο του αέρα όσο και των επιφανειών ταυτόχρονα.

Τι είναι το NPBI (NeedlePoint Bipolar Ionisation);

Η τεχνολογία Bipolar Ionisation Needlepoint που είναι ενσωματωμένη στη σειρά PureAir NPBI, δημιουργεί ένα πεδίο υψηλής τάσης που δημιουργεί θετικά και αρνητικά ιόντα, που εκπέμπονται μέσω μικροσκοπικών κεφαλών βούρτσας με βελόνα που είναι τοποθετημένες στη μονάδα.

Αυτά τα ιόντα στη συνέχεια κυκλοφορούν σε χώρους μέσω της ροής αέρα των ανεμιστήρων και στοχεύουν ενεργά τους ρύπους στο πεδίο του αέρα, απογυμνώνοντάς τους το υδρογόνο, μειώνοντάς τους στις αβλαβείς βασικές ενώσεις τους.

Πώς εξοικονομεί χρήματα το PureAir NPBI;

Απαιτείται εξωτερικός αέρας για τον αερισμό μιας ιδιοκτησίας σύμφωνα με τη διαδικασία VRP (Ventilation Rate Procedure), η οποία απαιτεί εξοπλισμό HVAC και HP.

Βελτιώνοντας την ποιότητα του εσωτερικού αέρα και ελαχιστοποιώντας τους μολυντές που προκαλούν ανησυχία, μια τοποθεσία μπορεί να είναι σε θέση να μειώσει σημαντικά την ανάγκη εισαγωγής εξωτερικού αέρα, γεγονός που θα μπορούσε να εξοικονομήσει κόστος εξοπλισμού HVAC και να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας. (Ανατρέξτε στη διαδικασία ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου IAQP στο ASHRAE 62.1).

Είναι η τεχνολογία NPBI πιστοποιημένη με UL;

Η τεχνολογία NPBI στο PureAir+ NPBI συμμορφώνεται με το UL 867 ή το UL 2998 για να διασφαλιστεί ότι δεν παράγονται επιβλαβή επίπεδα όζοντος.

Πόσο διαρκούν τα ιόντα στον αέρα;

Συνήθως, τα μικρά ιόντα έχουν προσδόκιμο ζωής έως και 60 δευτερόλεπτα προτού αγγίξουν μια επιφάνεια ή σωματίδιο για να εκφορτιστούν.

Ο ιονισμός υποβαθμίζει τα φίλτρα, τη μόνωση ή τις επικαλύψεις συρμάτων;

Οχι.

Μυρίζει ο ιονισμός;

Όχι, ο ιονισμός είναι άοσμος. Ορισμένοι πελάτες αντιμετώπισαν μια αλλαγή στον τρόπο που μυρίζει ο ιονισμένος χώρος λόγω της αφαίρεσης των θυρών που είχαν συνηθίσει.

Ποιες είναι οι ρυθμίσεις αυτόματου καθαρισμού;

Η εργοστασιακή ρύθμιση είναι να καθαρίζεται μία φορά κάθε τρεις ημέρες. Η συχνότητα καθαρισμού μπορεί να αλλάξει σε καθαρισμό από μία φορά την ημέρα έως μία φορά κάθε πέντε ημέρες.

Η απόδοση επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου;

Η τεχνολογία PureAir+ NPBI Auto-cleaning εξασφαλίζει διαρκή παραγωγή ιόντων με την πάροδο του χρόνου. Η παραγωγή ιόντων μπορεί να μειωθεί χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό, επιπλέον της συσσώρευσης υγρασίας και άλλων υλικών.

Η λειτουργία αυτόματου καθαρισμού PureAir+ NPBI εκτελεί τακτικά σκουπίσματα των βουρτσών εκπομπών, γεγονός που αποτρέπει τη συσσώρευση. Το όφελος που προκύπτει είναι η βέλτιστη απόδοση σε όλη τη διάρκεια της ζωής.

Διατηρεί το προϊόν καθαρούς τους αγωγούς HVAC, εξαλείφοντας την ανάγκη για ετήσιο ή περιοδικό καθαρισμό;

Οι πελάτες που έχουν εγκαταστήσει την τεχνολογία NPBI έχουν μειώσει ή εξαλείψει σημαντικά την ανάγκη για καθαρισμό αγωγών.

Τι συμβαίνει εάν αγγίξετε τους εκπομπούς κατά τη λειτουργία;

Το άγγιγμα των βουρτσών εκπομπών θα προκαλέσει ήπια έως μέτριο ηλεκτροπληξία. Δεν συνιστάται.

Ποια είναι η περίοδος εγγύησης;

Όλοι οι οπαδοί της σειράς Airius PureAir συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση αντικατάστασης ανεμιστήρα. Απλώς επιστρέψτε τις ελαττωματικές μονάδες στην Airius, η μεταφορά πληρώθηκε και κατά την παραλαβή της η Airius θα αποστείλει μια νέα μονάδα με μεταφορά επιστροφής πλήρως πληρωμένη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε το ερώτημά σας, συνήθως εντός 24 ωρών.