Σειρα PureAir Pearl

ΣΕΙΡΑ PUREAIR PEARL

Καθαρίστε τους χώρους, εξουδετερώστε τους ιούς, εξαφανίστε τις οσμές

PureAir Pearl Series Air Purification Fans

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
ΕΛΕΓΧΟΣ & ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΟΣΜΩΝ

Εξουδετερώνει έως και 99,9%+ των παθογόνων παραγόντων (συμπεριλαμβανομένου του COVID-19), της μούχλας, των οσμών και των VOC, αφήνοντάς σας να απολαύσετε καθαρό, φρέσκο, υγιεινό αέρα

Διαθέτοντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία Bipolar Ionisation από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου στον κόσμο – την Plasma Air Inc, η σειρά PureAir Pearl χρησιμοποιεί τη δύναμη των ιόντων για να παρέχει συνεχή αποστείρωση όλο το εικοσιτετράωρο, εξουδετερώνοντας έως και 99,9%+ όλα τα γνωστά παθογόνα, VOCs και οσμές, τόσο στον αέρα όσο και σε όλες τις επιφάνειες.

PUREAIR PEARL GALLERY

PUREAIR PEARL ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ

Καθαρίστε τους χώρους, εξαφανίστε τις οσμές και εξοικονομήστε χρήματα με το σύστημα Airius PureAir Pearl

null

Συνεχής Καθαρισμός Αέρα

24/7 Συνεχής Προστασία

Το Airius PureAir Pearl κυκλοφορεί συνεχώς τους φυσικούς καθαριστικούς του παράγοντες, παρέχοντας σταθερό 24/7 καθαρισμό του αέρα και της επιφάνειας

null

Σκοτώνει πάνω από 99% βακτήρια και ιούς επιφανειών

Καθαρίζει Αέρα & Επιφάνειες

Όχι μόνο το PureAir καθαρίζει τον αέρα, αλλά σε αντίθεση με άλλα συστήματα καθαρισμού αέρα, το PureAir καθαρίζει επίσης όλες τις επιφάνειες

null

Μειώνει τις οσμές πάνω από 100%

Αφαιρέστε τις δυσάρεστες οσμές

Η προηγμένη τεχνολογία Bipolar Ionisation του PureAir προσφέρει σε εσωτερικούς χώρους φρέσκο, καθαρό και χωρίς οσμή αέρα

null

Μειώνει τα αέρια, τους ατμούς και τις πτητικές οργανικές ενώσεις

Μειώνει τους χημικούς ρύπους

Τα Bipolar Ions του PureAir Pearl εξουδετερώνουν επίσης επιβλαβείς ενώσεις και χημικές ουσίες, καθώς και τις οσμές τους

null

Εξαλείφει τη μούχλα

Αφαιρέστε τα προβλήματα υγρασίας και μούχλας

Τεκμηριωμένες δοκιμές δείχνουν την αποτελεσματικότητα της σειράς PureAir Pearl στη μείωση της ζύμωσης, της μούχλας, των σπορίων μούχλας και των βακτηρίων μούχλας έως και 97%

null

Μειώνει τη γύρη

Ιδανικό για αλλεργίες

Η γύρη μπορεί συχνά να περάσει μέσα από τα κανονικά φίλτρα HVAC, αλλά τα αρνητικά ιόντα του PureAir Pearl κάνουν τα αλλεργιογόνα να κολλήσουν μεταξύ τους, τα οποία στη συνέχεια πέφτουν ακίνδυνα στο πάτωμα

null

Αποτρέπει τη σκόνη

Μειώνει την αερομεταφερόμενη σκόνη

Τα φορτισμένα ιόντα PureAir Pearls προκαλούν τα σωματίδια σκόνης να κολλήσουν μεταξύ τους, μειώνοντας το ποσότητα σκόνης που συνήθως κυκλοφορούσε για να προσγειωθεί σε επιφάνειες

null

Μειώνει τον καπνό

Στοχεύει σε Οσμές & Σωματίδια

Με το σύστημα PureAir Pearl μπορείτε να μειώσετε ή να εξαλείψετε τα σωματίδια καπνού στον αέρα μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς και να εξουδετερώσετε τις δυσάρεστες οσμές καπνού.

null

Μειώνει τις τρίχες των κατοικίδιων

Προβλήματα αλλεργίας στα κατοικίδια

Το σύστημα PureAir Pearl είναι σε θέση να αφαιρεί σωματίδια στον αέρα από ζώα όπως τις τρίχες, τα οποία προκαλούν προβλήματα σε πολυάριθμα οικογενειακά σπίτια με κατοικίδια.

null

Καθαρό & Υγιεινό Περιβάλλον Φροντίδας

Μειώνει το κόστος και βελτιώνει τις οσμές

Με τη σειρά PureAir Pearl, τα σπίτια φροντίδας επωφελούνται από μειώσεις στις μεταδοτικές ασθένειες, εξοικονόμηση οσμών και βελτιωμένη εμπειρία επισκεπτών.

null

Οικονομική Λύση Ποιότητας Εσωτερικού Αέρα

Συμπαγές, προσαρμόσιμο και εύκολο στην εγκατάσταση

το σύστημα PureAir Pearl μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε χώρο και απαιτεί μόνο ελάχιστη καλωδίωση, χωρίς να απαιτούνται αλλαγές στο κτίριο.

null

Μειώνει τις απουσίες προσωπικού

Υγιές Εργασιακό Περιβάλλον

Βοηθήστε να διατηρήσετε το προσωπικό σας υγιές, μειώστε τα κρούσματα ασθενειών και μειώστε τα ποσοστά απουσιών καθαρίζοντας τον χώρο εργασίας σας με ένα σύστημα PureAir Pearl.

PureAir Pearl Active Cleaning

Ο «ενεργητικός» καθαρισμός χρησιμοποιεί συστήματα που κυκλοφορούν καθαριστικούς παράγοντες μέσα και γύρω από το περιβάλλον καθαρίζοντας ολόκληρο τον χώρο ταυτόχρονα, ενώ ο «παθητικός» καθαρισμός απαιτεί να περάσει ο αέρας από ένα φίλτρο για να καθαριστεί.

Καθαρίστε ταυτόχρονα όλο τον αέρα και τις επιφάνειες του σπιτιού ή της επιχείρησής σας χωρίς να χρειάζεται να περάσει αέρας από φίλτρο. Με την κυκλοφορία ενεργών καθαριστικών ουσιών σε χώρους από τους ενσωματωμένους εκπομπούς ιόντων PureAir Pearl που κατασκευάζονται από την Plasma Air Inc, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων, επιβλαβείς ιοί, παθογόνα και ρύποι καταστρέφονται και καθίστανται αδρανείς και ασφαλείς, παρέχοντας συνεχή 24/2 7 προστασία. Ακόμα κι αν εισέλθουν νέοι ρύποι στο χώρο, τα ενεργά καθαριστικά τα επιτίθενται αμέσως και τα εξαλείφουν, ακόμη και αν μεταφερθούν σε επιφάνειες. Με ένα σύστημα που βασίζεται σε φίλτρο, μπορεί να χρειαστούν ώρες για να επεξεργαστεί όλος ο αέρας σε ένα δωμάτιο, ειδικά εάν εισάγονται νέοι ρύποι και δεν παρέχουν καμία προστασία από τη μόλυνση.

Παθητικός Καθαρισμός Αέρα

Τα συστήματα παθητικού καθαρισμού αέρα απαιτούν τον αέρα να περάσει μέσα από ένα φίλτρο για να καθαριστεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για την επεξεργασία όλου του αέρα σε ένα δωμάτιο ή χώρο, κάτι που μπορεί να μην είναι εφικτό καν σε περιοχές με κακή κυκλοφορία.

Ενεργητικός Καθαρισμός Αέρα

Το σύστημα καθαρισμού αέρα Active της PureAir Pearl δεν απαιτεί τη διέλευση αέρα από τη μονάδα, αλλά στέλνει καθαριστικούς παράγοντες από τις ενσωματωμένες εκπομπές ιόντων στον χώρο μέσω του ανεμιστήρα, καθαρίζοντας όχι μόνο τον αέρα, αλλά και όλες τις επιφάνειες με τις οποίες έρχονται σε επαφή ως καλά, όλα ταυτόχρονα.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Η σειρά Airius PureAir Pearl ενσωματώνει έναν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκπομπό Bipolar Ion στη μονάδα ανεμιστήρα. Ο εκπομπός ιόντων εκπέμπει «θετικά και αρνητικά» ιόντα, έναν φυσικό καθαριστικό παράγοντα, τα οποία κυκλοφορούν σε όλους τους χώρους μέσω του ανεμιστήρα.

Καθώς οι ανεμιστήρες κυκλοφορούν την εσωτερική ατμόσφαιρα, το PureAir Pearl κυκλοφορεί τα εξουδετερωτικά διπολικά ιόντα του, παρέχοντας συνεχή καθαρισμό αέρα 24/7.

PureAir Pearl Air Purification Fan

ΔΙΠΟΛΙΚΟΣ ΕΚΠΟΜΠΟΣ ΙΟΝΤΩΝ

Το Integrated Bipolar Ion Emitter Airius PureAir Pearl, από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων στον κόσμο – την Plasma Air Inc, είναι μια από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία Bipolar Ionisation, χρησιμοποιώντας τη δύναμη των ιόντων για την παροχή συνεχούς λειτουργίας όλο το εικοσιτετράωρο αποστείρωση, εξουδετέρωση έως και 99,9%+ όλων των γνωστών παθογόνων παραγόντων, VOCs και οσμών, τόσο στον αέρα όσο και σε όλες τις επιφάνειες

Στην καρδιά κάθε ανεμιστήρα της σειράς PureAir Pearl βρίσκεται ένας μοναδικός εκπομπός Bipolar Ion, ο οποίος εκπέμπει υψηλή συγκέντρωση θετικών και αρνητικών ιόντων που κυκλοφορούν σε χώρους μέσω του ανεμιστήρα. Η πολικότητα των ιόντων τα προσελκύει σε όλα τα σωματίδια εντός του χώρου, με αποτέλεσμα τα σωματίδια να συγκεντρώνονται και να τα καθιστούν φιλτραρίσιμα. Επίσης, συνδέονται και εξουδετερώνουν παθογόνα, VOCs και οσμές αφαιρώντας τα άτομα υδρογόνου, διασπώντας τα στις βασικές, αβλαβείς και άοσμες ενώσεις τους, όπως O2, CO2, N2 και H2O. Εκτός από τους βιολογικούς ρύπους, αυτοί οι καθαριστικοί παράγοντες εξουδετερώνουν επίσης χημικές ουσίες όπως ο υδράργυρος, το βενζόλιο, η φορμαλδεΰδη, το χλωροφόρμιο και η αμμωνία.

PureAir Pearl Air Purification Fan Ion Emitter Image

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ

Τα παραπάνω Εργαστήρια, Πανεπιστήμια και Οργανισμοί είναι μόνο μερικοί από τους φορείς πιστοποίησης που έχουν δοκιμάσει την τεχνολογία καθαρισμού αέρα Bipolar Ion του Plasma Air.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Airius PureAir Pearl The Twelve Hotel Case Study

Ξενοδοχείο The Twelve

Ονομάστηκε «Ξενοδοχείο της Χρονιάς» στην Ιρλανδία, το Twelve Hotel, ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο με τη φήμη ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ποιότητας και της καινοτομίας στον κλάδο του Leisure & Accommodation.

Ως απάντηση στην πανδημία του COVID19, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου Fergus O’Halloran, θέλησε να επεκτείνει τα υψηλά πρότυπα υπηρεσιών του για να συμπεριλάβει τον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα, παρέχοντας στους επισκέπτες που μπορεί να έχουν αναπνευστικές προκλήσεις, ευαισθησία σε χημικά ή κατοικίδια ή απλώς να ανησυχούν για υγεία, με φρέσκο, καθαρό, υγιεινό αέρα. Ως ξενοδοχείο φιλικό προς τα κατοικίδια, η διοίκηση ήθελε επίσης να ελέγξει και να μειώσει το επίπεδο των οσμών για τα κατοικίδια.

Airius PureAir Pearl Word of Life Church Case Study

Εκκλησία του Λόγου της Ζωής

Η Εκκλησία του Λόγου της Ζωής στο Prostejov είναι ένα μικρό, αστικό κτήριο λατρείας που παρέχει στην τοπική κοινότητα έναν χώρο συγκέντρωσης για προσευχή και συναντήσεις μεταξύ των κατοίκων της περιοχής.

Εκτός από τη λατρεία, η Εκκλησία χρησιμοποιείται επίσης για τακτικές συναντήσεις και συγκεντρώσεις εντός της κοινότητας. Αυτό παρουσίαζε κίνδυνο σε σχέση με τη μετάδοση του COVID19, επομένως η Εκκλησία ερεύνησε λύσεις που θα καθάριζαν τον αέρα και θα παρείχαν ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για όλους τους καλεσμένους και τα μέλη τους, παρέχοντας διαβεβαίωση στην εκκλησία ότι η ασφάλεια και η ευημερία τους είναι πρώτη προτεραιότητα.

ΣΕΙΡΑ PUREAIR PEARL

PureAir Pearl Standard Series Air Purification Fan

Τυπική σειρά
Airius PureAir Pearl

PureAir Pearl Suspended Series Air Purification Fan

Σειρά Suspended Series
Airius PureAir Pearl

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κάθε ανεμιστήρας της σειράς Airius PureAir Pearl διαθέτει κορυφαίο κινητήρα, εξαιρετικά αξιόπιστο και ενεργειακά αποδοτικό, ελεγμένο ανεξάρτητα από την BSRIA, μαζί με έναν κορυφαίο εκπομπό Bipolar Ion της σειράς από την Plasma Air Inc.

Τα παραπάνω δεδομένα υπολογίζονται στα 50 Hz.
¹Τα δεδομένα κινητήρα παρέχονται από τον κατασκευαστή του κινητήρα και υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή.
²Επίπεδα θορύβου που καταγράφονται στο επίπεδο του δαπέδου από μονάδες εγκατεστημένες στο μέγιστο ύψος οροφής. Ακριβές από τον Φεβρουάριο του 2020. Κάθε εγκατάσταση έχει μοναδική ρευστοδυναμική, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για να προσδιορίσετε το σύστημά σας.

Airius PureAir Pearl Air Purification Fan Technical Specifications

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Συνήθως, οι ανεμιστήρες Airius εγκαθίστανται στον χώρο της οροφής με το ακροφύσιο να κατευθύνεται απευθείας προς τα κάτω και αποδίδουν καλύτερα όταν η στήλη αέρα είναι ανεμπόδιστη στο πάτωμα.

Οι μονάδες πρέπει να αναρτώνται χρησιμοποιώντας εξαρτήματα στερέωσης όπως άγκιστρα, αλυσίδες, καλώδια κ.λπ. σε επαγγελματικά εγκατεστημένο υλικό ικανό να υποστηρίξει τουλάχιστον πέντε φορές το βάρος της μονάδας.

PureAir Installation
Airius PureAir Air Purification Fan Controllers

ΕΛΕΓΧΟΙ

null

Διακόπτης έναρξης / λήξης

null

Έξυπνες Συνδέσεις

null

Ασύρματο Έλεγχο

null

Χρονοδιακόπτης ανεμιστήρα & έλεγχος ταχύτητας

null

Χρονοδιακόπτης καθαρισμού αέρα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσα συστήματα Airius έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα;

Οι παγκόσμιες πωλήσεις έχουν πλέον ξεπεράσει τις 300.000 μονάδες.

Το PureAir Pearl εξαλείφει τον COVID19;

Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το ισπανικό Υπουργείο Άμυνας χρησιμοποιώντας MS2 Bacteriophage, ένα βιομηχανικό πρότυπο υποκατάστατο για τον SARS-CoV-2 (COVID-19). Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε προσομοιωμένες αίθουσες νοσοκομείων ΜΕΘ, που βρίσκονται σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης που μετατράπηκε σε κατοικία και κέντρο περιορισμού για το ιατρικό προσωπικό κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ελήφθη μείωση κατά περίπου 2 λογαριθμικές μονάδες του βακτηριοφάγου στον αέρα που ιονίστηκε από το σύστημα Plasma Air. Αυτό αντιστοιχεί σε μείωση 99% μετά την έκθεση σε ιονισμό.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν γίνονται ιατρικοί ισχυρισμοί.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ «Ενεργητικού» και «Παθητικού» Καθαρισμού Αέρα;

Υπάρχουν δύο τύποι καθαριστών αέρα που διατίθενται για οικιακή χρήση, οι οποίοι χρησιμοποιούν δύο κύρια είδη διαδικασιών καθαρισμού. Αυτά είναι:

• Καθαριστές αέρα παθητικού τύπου, τα οποία είναι τα τυπικά φίλτρα HEPA, όπου ο αέρας αναρροφάται στο μηχάνημα και διέρχεται από ένα φίλτρο για την απομάκρυνση των ρύπων, πριν απελευθερωθεί καθαρός αέρας από την άλλη πλευρά.

• Καθαριστές αέρα ενεργητικού τύπου, που στέλνουν καθαριστικά μέσα στο χώρο για να καθαρίσουν τον αέρα και δημιουργούν ατμόσφαιρα περιβάλλοντος.

Η σειρά Airius PureAir χρησιμοποιεί «Ενεργό» καθαρισμό αέρα για να παρέχει συνεχή επεξεργασία τόσο του αέρα όσο και των επιφανειών ταυτόχρονα.

Τι είναι ο Διπολικός Ιονισμός;

Η τεχνολογία Bipolar Ionisation Needlepoint που είναι ενσωματωμένη στη σειρά PureAir NPBI, δημιουργεί ένα πεδίο υψηλής τάσης που δημιουργεί θετικά και αρνητικά ιόντα, που εκπέμπονται μέσω μικροσκοπικών κεφαλών βούρτσας με ακίδες που είναι τοποθετημένες στη μονάδα.

Αυτά τα ιόντα στη συνέχεια κυκλοφορούν σε χώρους μέσω της ροής αέρα των ανεμιστήρων και στοχεύουν ενεργά τους ρύπους στο πεδίο του αέρα, απογυμνώνοντάς τους το υδρογόνο, μειώνοντάς τους στις αβλαβείς βασικές ενώσεις τους.

Πώς εξοικονομεί χρήματα το PureAir Pearl;

Απαιτείται εξωτερικός αέρας για τον αερισμό μιας ιδιοκτησίας σύμφωνα με τη διαδικασία VRP (Ventilation Rate Procedure), η οποία χρειάζεται εξοπλισμό HVAC και HP.

Βελτιώνοντας την ποιότητα του εσωτερικού αέρα και ελαχιστοποιώντας τους μολυντές που προκαλούν ανησυχία, μια τοποθεσία μπορεί να είναι σε θέση να μειώσει σημαντικά την ανάγκη εισαγωγής εξωτερικού αέρα, γεγονός που θα μπορούσε να εξοικονομήσει κόστος εξοπλισμού HVAC και να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας. (Ανατρέξτε στη διαδικασία ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου IAQP στο ASHRAE 62.1).

Είναι η τεχνολογία Bipolar Ionisation πιστοποιημένη UL;

Η τεχνολογία NPBI στο PureAir+ NPBI συμμορφώνεται με το UL 867 ή το UL 2998 για να διασφαλιστεί ότι δεν παράγονται επιβλαβή επίπεδα όζοντος.

Πόσο διαρκούν τα ιόντα στον αέρα;

Συνήθως, τα μικρά ιόντα έχουν προσδόκιμο ζωής έως και 60 δευτερόλεπτα προτού αγγίξουν μια επιφάνεια ή σωματίδιο για να εκφορτιστούν.

Ο ιονισμός καταστρέφει τα φίλτρα, τη μόνωση ή τις επικαλύψεις συρμάτων;

Οχι.

Μυρίζει ο ιονισμός;

Όχι, ο ιονισμός είναι άοσμος. Ορισμένοι πελάτες αντιμετώπισαν μια αλλαγή στον τρόπο που μυρίζει ο ιονισμένος χώρος λόγω της αφαίρεσης των θυρών που είχαν συνηθίσει.

Η απόδοση επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου;

Το PureAir Pearl πρέπει να καθαριστεί για να αφαιρεθεί η συσσώρευση στους εκπομπούς ιόντων, προκειμένου να διατηρηθεί η παραγωγή ιόντων με την πάροδο του χρόνου. Η παραγωγή ιόντων μπορεί να μειωθεί χωρίς αυτό, επιπλέον της συσσώρευσης υγρασίας και άλλων υλικών.

Διατηρεί το προϊόν καθαρούς τους αγωγούς HVAC, εξαλείφοντας την ανάγκη για ετήσιο ή περιοδικό καθαρισμό;

Οι πελάτες που έχουν εγκαταστήσει την τεχνολογία Bipolar Ionisation έχουν μειώσει ή εξαλείψει σημαντικά την ανάγκη για καθαρισμό αγωγών.

Τι συμβαίνει εάν αγγίξετε τις ακίδες εκπομπών κατά τη λειτουργία;

Το άγγιγμα των ακίδων εκπομπών θα προκαλέσει ήπια έως μέτρια ηλεκτροπληξία. Δεν συνιστάται.

Ποια είναι η περίοδος εγγύησης;

Όλοι οι ανεμιστήρες της σειράς Airius PureAir συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση αντικατάστασης ανεμιστήρα. Απλώς επιστρέψτε τις ελαττωματικές μονάδες στην Airius, με πληρωμένη μεταφορά και κατά την παραλαβή η Airius θα αποστείλει μια νέα μονάδα με μεταφορά επιστροφής πλήρως πληρωμένη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε το ερώτημά σας, συνήθως εντός 24 ωρών.