Σειρα PureAir PHI

ΣΕΙΡΑ PUREAIR PHI

Σύστημα καθαρισμού αέρα, μολύνσεων & οσμών

Airius PureAir Photohydroionisation Air Purification

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ, ΛΥΜΩΞΕΩΝ
ΕΛΕΓΧΟΣ & ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΟΣΜΩΝ

Εξουδετερώστε έως και το 99% των μικροβίων, βακτηρίων, ιών, μειώστε τις οσμές, μούχλα, πτητικές οργανικές ενώσεις και έχετε φρέσκο, καθαρό και υγιή αέρα

Το σύστημα καθαρισμού αέρα και ελέγχου λοιμώξεων Airius PureAir βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του αέρα εσωτερικών χώρων (IAQ) μειώνοντας ιούς, βακτήρια, αέρια, VOCs (Volatile Organic Compounds), μούχλα και οσμές έως και 99%+, ενώ η προηγμένη τεχνολογία οξείδωσης ατμόσφαιρας χαρίζει φρέσκο περιβάλλον στο εσωτερικό. , καθαρό και χωρίς οσμές αέρα.

PUREAIR PHI GALLERY

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ PUREAIR

Καθαρίστε τον αέρα, αφαιρέστε τις οσμές και εξοικονομήστε χρήματα με το σύστημα Airius PureAir

null

Συνεχής Καθαρισμός Αέρα

24/7 Συνεχής Προστασία

Το Airius PureAir κυκλοφορεί συνεχώς τους φυσικούς καθαριστικούς του παράγοντες, παρέχοντας σταθερό 24/7 καθαρισμό του αέρα και της επιφάνειας

null

Εξουδετερώνει μέχρι από 99% βακτήρια και ιούς επιφανειών

Καθαρίζει Αέρα & Επιφάνειες

Όχι μόνο το PureAir καθαρίζει τον αέρα, αλλά σε αντίθεση με άλλα συστήματα καθαρισμού αέρα, το PureAir καθαρίζει επίσης όλες τις επιφάνειες

null

Μειώνει τις οσμές έως και 100%

Αφαιρέστε τις δυσάρεστες οσμές

Η προηγμένη τεχνολογία οξείδωσης ατμόσφαιρας του PureAir προσφέρει σε εσωτερικούς χώρους φρέσκο, καθαρό και χωρίς οσμή αέρα

null

Μειώνει τα αέρια, τους ατμούς και τις πτητικές οργανικές ενώσεις

Μειώνει τους χημικούς ρύπους

Τα ιονισμένα υδροϋπεροξείδια του PureAir εξουδετερώνουν επίσης επιβλαβείς ενώσεις και χημικές ουσίες, καθώς και τις οσμές τους

null

Εξαλείφει τη μούχλα

Αφαιρέστε τα προβλήματα υγρασίας και μούχλας

Τεκμηριωμένη δοκιμή δείχνει την αποτελεσματικότητα του PureAir στη μείωση των βακτηρίων ζύμης, μούχλας και μούχλας έως και 99%

null

Μειώνει τη γύρη

Ιδανικό για αλλεργίες

Η γύρη μπορεί συχνά να περάσει μέσα από κανονικά φίλτρα HVAC, αλλά τα αρνητικά ιόντα του PureAir προκαλούν τη συγκόλληση των αλλεργιογόνων μεταξύ τους, τα οποία στη συνέχεια πέφτουν ακίνδυνα στο πάτωμα

null

Αποτρέπει τη σκόνη

Μειώνει την αερομεταφερόμενη σκόνη

Τα φορτισμένα καθαριστικά του PureAir προκαλούν τα σωματίδια σκόνης να κολλήσουν μεταξύ τους και να πέφτουν στο πάτωμα πριν καθίσουν στις επιφάνειες

null

Μειώνει τον καπνό

Στοχεύει σε Οσμές & Σωματίδια

Με το σύστημα PureAir μπορείτε να μειώσετε τις οσμές καπνού κατά ένα εντυπωσιακό 70%, ενώ τα καθαριστικά του στοχεύουν επίσης τα σωματίδια καπνού.

null

Μειώνει τις τρίχες από τα κατοικίδια

Προβλήματα αλλεργίας στα κατοικίδια

Το σύστημα PureAir είναι σε θέση να απομακρύνει τα σωματίδια αλλεργιογόνων στον αέρα από τα ζώα, τα οποία προκαλούν προβλήματα σε πολυάριθμα οικογενειακά σπίτια με κατοικίδια.

null

Καθαρό & Υγιεινό Περιβάλλον Φροντίδας

Μειώνει το κόστος και βελτιώνει τις οσμές

Με τη σειρά PureAir, τα σπίτια φροντίδας μπορούν να επωφεληθούν από τη μείωση των μεταδοτικών ασθενειών, την εξοικονόμηση πόρων στην κάλυψη των οσμών και τη βελτιωμένη εμπειρία των επισκεπτών.

null

Οικονομική Λύση Ποιότητας Εσωτερικού Αέρα

Συμπαγές, προσαρμόσιμο και εύκολο στην εγκατάσταση

Το σύστημα PureAir μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε χώρο και απαιτεί μόνο ελάχιστη καλωδίωση, χωρίς να απαιτούνται αλλαγές στο κτίριο.

null

Μειώνει τις απουσίες προσωπικού

Υγιές Εργασιακό Περιβάλλον

Βοηθήστε να διατηρήσετε το προσωπικό σας υγιές, μειώστε τα κρούσματα ασθενειών και μειώστε τα ποσοστά απουσιών καθαρίζοντας τον χώρο εργασίας σας με ένα σύστημα PureAir.

PureAir PHI Active Cleaning

Ο «ενεργητικός» καθαρισμός χρησιμοποιεί συστήματα που κυκλοφορούν καθαριστικούς παράγοντες μέσα και γύρω από το περιβάλλον καθαρίζοντας ολόκληρο τον χώρο ταυτόχρονα, ενώ ο «παθητικός» καθαρισμός απαιτεί να περάσει ο αέρας από ένα φίλτρο για να καθαριστεί.

Καθαρίστε ταυτόχρονα όλο τον αέρα και τις επιφάνειες του σπιτιού ή της επιχείρησής σας χωρίς να χρειάζεται να περάσει αέρας από φίλτρο. Με την κυκλοφορία ενεργών καθαριστικών σε χώρους από το ενσωματωμένο PHI Cell του PureAir που κατασκευάζεται από την RGF Environmental, έναν από τους κορυφαίους ειδικούς στον καθαρισμό του αέρα, του νερού και των τροφίμων στον κόσμο, οι επιβλαβείς ιοί, τα παθογόνα και οι ρύποι καταστρέφονται και καθίστανται αδρανείς και ασφαλείς παρέχοντας συνεχή προστασία 24/7. . Ακόμα κι αν εισέλθουν νέοι ρύποι στο χώρο, τα ενεργά καθαριστικά τα επιτίθενται αμέσως και τα εξαλείφουν, ακόμα κι αν μεταφερθούν σε επιφάνειες. Με ένα σύστημα που βασίζεται σε φίλτρο, μπορεί να χρειαστούν ώρες για να επεξεργαστεί όλος ο αέρας σε ένα δωμάτιο, ειδικά εάν εισάγονται νέοι ρύποι. Επίσης, δεν παρέχουν προστασία από τη μόλυνση.

Παθητικός Καθαρισμός Αέρα

Τα συστήματα παθητικού καθαρισμού αέρα απαιτούν τον αέρα να περάσει μέσα από ένα φίλτρο για να καθαριστεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για την επεξεργασία όλου του αέρα σε ένα δωμάτιο ή χώρο, κάτι που μπορεί να μην είναι εφικτό καν σε περιοχές με κακή κυκλοφορία.

Ενεργός Καθαρισμός Αέρα

Το σύστημα καθαρισμού αέρα Active του PureAir δεν απαιτεί τη διέλευση αέρα από τη μονάδα, αλλά αντ’ αυτού στέλνει καθαριστικούς παράγοντες από το ενσωματωμένο κύτταρο PHI έξω στον χώρο μέσω του ανεμιστήρα, καθαρίζοντας όχι μόνο τον αέρα, αλλά και όλες τις επιφάνειες με τις οποίες έρχονται σε επαφή ως καλά, όλα ταυτόχρονα.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Η σειρά Airius PureAir ενσωματώνει μια πατενταρισμένη κυψέλη PHI (Photohydroionization) μέσα στη μονάδα ανεμιστήρα. Το κύτταρο PHI εκπέμπει «Ιονισμένα Υδροϋπεροξείδια», ένα φυσικό καθαριστικό μέσο, το οποίο κυκλοφορεί σε όλους τους χώρους μέσω του ανεμιστήρα.

Καθώς οι ανεμιστήρες κυκλοφορούν την εσωτερική ατμόσφαιρα, το PHI κυκλοφορεί τα εξουδετερωτικά ιονισμένα υδροϋπεροξείδια του, παρέχοντας συνεχή καθαρισμό αέρα 24/7.

Airius PureAir PHI - How It Works Cross Section

ΚΥΤΤΑΡΟ ΦΩΤΟΥΔΡΟΙΟΝΙΣΜΟΥ

Το Ενσωματωμένο PHI Cell™ του Airius PureAir που κατασκευάζεται από έναν από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο στον καθαρισμό αέρα, νερού και τροφίμων – RGF Environmental, είναι η τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία Photohydroionization™, χρησιμοποιώντας μια προηγμένη διαδικασία οξείδωσης για τον καθαρισμό του αέρα και την εξάλειψη των οσμών

Στην καρδιά κάθε ανεμιστήρα της σειράς PureAir βρίσκεται ένα μοναδικό Κύτταρο Φωτοϋδροϊονισμού (PHI), το οποίο χρησιμοποιεί έναν λαμπτήρα UV ευρέως φάσματος, υψηλής απόδοσης που λειτουργεί με έναν ενυδατωμένο τετραμεταλλικό στόχο. Αυτό δρα ως καταλύτης για μια αντίδραση που παράγει υδροϋπεροξείδια, ιόντα υπεροξειδίου, παθητικά αρνητικά ιόντα, υδροξείδια και ιόντα όζοντος. Αυτά τα ασφαλή και φυσικά ιόντα και οξείδια κυκλοφορούν σε όλους τους χώρους μέσω του ανεμιστήρα, ο οποίος συνδέεται με μικρόβια, βακτήρια και ιούς και μέσω μιας προηγμένης διαδικασίας οξείδωσης τα διασπά, καθιστώντας τα αδρανή, ασφαλή και χωρίς οσμές. Εκτός από τους βιολογικούς ρύπους, αυτοί οι καθαριστικοί παράγοντες εξουδετερώνουν επίσης χημικές ουσίες όπως ο υδράργυρος, το βενζόλιο, η φορμαλδεΰδη, το χλωροφόρμιο και η αμμωνία.

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ

Τα παραπάνω Εργαστήρια, Πανεπιστήμια και Οργανισμοί είναι μόνο μερικοί από τους φορείς πιστοποίησης που έχουν δοκιμάσει την Τεχνολογία καθαρισμού αέρα PHI.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Tandara Lodge Community Care

Το Tandara Lodge διαθέτει 46 κλίνες (υψηλής και χαμηλής φροντίδας) μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων για μόνιμους και ανακουφιστικούς κατοίκους. Οι διευθυντές ήθελαν να βρουν τρόπους για να μειώσουν την ετήσια εμφάνιση επιδημιών γρίπης και να προστατεύσουν τους κατοίκους τους από εποχικές ασθένειες και επικοινώνησαν με την Airius.

Από την εγκατάσταση του συστήματος PureAir στις εγκαταστάσεις τους, είχαν 0 κρούσματα σε 5 χρόνια από την εφαρμογή και εξοικονόμησαν £ 1.000 για τον περιορισμό και τον καθαρισμό της επιδημίας.

Οδοντιατρείο Harewood

Ως απάντηση στην πανδημία του COVID19, η Οδοντιατρική Χειρουργική Harewood χρειάστηκε να βρει μια λύση που θα βοηθήσει στην παροχή προστασίας και διαβεβαίωσης για το προσωπικό και τους ασθενείς της έναντι της απειλής μόλυνσης από τον κορωνοϊό και άλλα επιβλαβή παθογόνα.

Η εγκατάσταση των μονάδων ήταν απλή σε διάστημα μίας ημέρας και τώρα παρέχει στον πελάτη ασφαλή, καθαρό αέρα, εξαλείφοντας έως και το 99,99% όλων των επιβλαβών ιών, μικροβίων και βακτηρίων.

ΣΕΙΡΑ PUREAIR PHI

Airius PureAir Standard Series Model 10 White With Shield

Σειρά τυπικής σειράς
καθαρισμού αέρα Airius

Airius-PureAir-Suspended-Series-Model-10

Εύρος αναρτημένης σειράς
καθαρισμού αέρα Airius

PureAir-Homepage-Designer

Σειρά Airius Air Purification
Designer Series

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κάθε ανεμιστήρας της σειράς Airius PureAir διαθέτει έναν κορυφαίο κινητήρα, εξαιρετικά αξιόπιστο και ενεργειακά αποδοτικό, ελεγμένο ανεξάρτητα από την BSRIA, μαζί με ένα κορυφαίο στοιχείο Photohydroionization Cell από την RGF Environmental.

Τα παραπάνω δεδομένα υπολογίζονται στα 50 Hz.
¹-Τα δεδομένα κινητήρα παρέχονται από τον κατασκευαστή του κινητήρα και υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή.
²-Επίπεδα θορύβου που καταγράφονται στο επίπεδο του δαπέδου από μονάδες εγκατεστημένες στο μέγιστο ύψος οροφής. Ακριβές από τον Φεβρουάριο του 2020. Κάθε εγκατάσταση έχει μοναδική ρευστοδυναμική. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για να προσδιορίσετε το σύστημά σας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Συνήθως, οι ανεμιστήρες Airius εγκαθίστανται στον χώρο της οροφής με το ακροφύσιο να κατευθύνεται απευθείας προς τα κάτω και αποδίδουν καλύτερα όταν η στήλη αέρα είναι ανεμπόδιστη στο πάτωμα.

Οι μονάδες πρέπει να αναρτώνται χρησιμοποιώντας εξαρτήματα στερέωσης όπως άγκιστρα, αλυσίδες, καλώδια κ.λπ. σε επαγγελματικά εγκατεστημένο υλικό ικανό να υποστηρίξει τουλάχιστον πέντε φορές το βάρος της μονάδας.

PureAir Installation
Airius-PureAir-Fan-with-Integrated-PHI-Air-Purification-Cell

ΕΛΕΓΧΟΙ

null

Διακόπτης έναρξης / λήξης

null

Διαχείριση BMS

null

Ασύρματος Έλεγχος

null

Χρονοδιακόπτης ανεμιστήρα & έλεγχος ταχύτητας

null

Χρονοδιακόπτης καθαρισμού αέρα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσα συστήματα Airius έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα;

Οι παγκόσμιες πωλήσεις έχουν πλέον ξεπεράσει τις 300.000 μονάδες.

Εξαλείφει το PureAir τον COVID19;

Σε ανεξάρτητες δοκιμές, η τεχνολογία RGF PHI Cell αποδείχθηκε ότι έχει ποσοστό αδρανοποίησης 99,9% στην επιφάνεια και 99,5% ποσοστό αδρανοποίησης σε μορφές αερολύματος του ιού SARS-CoV-2 (COVID19).

Οι δοκιμές ξεκίνησαν τον Μάρτιο και πραγματοποιήθηκαν σε θάλαμο δοκιμών 36m3 (1.280ft3) χρησιμοποιώντας τον ιό SARS-CoV-2, όχι έναν υποκατάστατο ή παρόμοιο ιό. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο ιός σκοτώνεται σε επαφή με τα καθαριστικά του PHI, εξουδετερώνοντας αποτελεσματικά τον ιό μέσα στον θάλαμο μέσα σε λίγα λεπτά.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν γίνονται ιατρικοί ισχυρισμοί.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ «Ενεργητικού» και «Παθητικού» Καθαρισμού Αέρα;

Υπάρχουν δύο τύποι καθαριστών αέρα που διατίθενται για οικιακή χρήση, οι οποίοι χρησιμοποιούν δύο κύρια είδη διαδικασιών καθαρισμού. Αυτά είναι:

• Καθαριστές αέρα παθητικού τύπου, τα οποία είναι τα τυπικά φίλτρα HEPA, όπου ο αέρας αναρροφάται στο μηχάνημα και διέρχεται από ένα φίλτρο για την απομάκρυνση των ρύπων, πριν απελευθερωθεί καθαρός αέρας από την άλλη πλευρά.

• Καθαριστές αέρα ενεργητικού τύπου, που στέλνουν καθαριστικά μέσα στο χώρο για να καθαρίσουν τον αέρα και δημιουργούν ατμόσφαιρα περιβάλλοντος.

Τι είναι ο φωτοϋδροϊονισμός;

Ο φωτοϋδροϊονισμός (PHI) είναι μια προηγμένη τεχνολογία οξείδωσης που αναπτύχθηκε για την ελαχιστοποίηση και την εξουδετέρωση των ρύπων του αέρα σε εσωτερικούς χώρους, όπως βακτήρια, ιούς, μούχλα, αέρια (VOCs) και οσμές.

Το PHI χρησιμοποιεί ένα ευρέως φάσματος, υψηλής έντασης υπεριώδη ακτινοβολία που στοχεύει σε μια ενυδατωμένη τετραμεταλλική επιφάνεια καταλύτη. Αυτή η επιφάνεια στόχος καλύπτεται με μια ιδιόκτητη τετραμεταλλική και υδρόφιλη επίστρωση. Το υπεριώδες φως αντιδρά με τον καταλύτη και την υγρασία για να παράγει ένα προηγμένο πλάσμα οξείδωσης που αποτελείται από υδρο-υπεροξείδια, ιόντα υπεροξειδίου και ιόντα υδροξειδίου.

Αυτά τα φιλικά οξειδωτικά θα επανέλθουν σε οξυγόνο και υδρογόνο μόλις έρθουν σε επαφή και εξαλείψουν τον ρύπο.

Τι είναι τα ιονισμένα υδροϋπεροξείδια;

Η σειρά PureAir εκπέμπει «φιλικά» οξειδωτικά, που σημαίνει ότι επανέρχονται σε αβλαβές οξυγόνο, νερό και υδρογόνο.

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου χρησιμοποιείται από την ιατρική κοινότητα εδώ και 170 χρόνια και θεωρείται το ασφαλέστερο οξειδωτικό που υπάρχει (μετά το οξυγόνο). Χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα σε οδοντόκρεμες, στοματικά διαλύματα και οικιακά καθαριστικά.

Τα υδροϋπεροξείδια είναι γνωστά ως φυσικός καθαριστικός παράγοντας της Μητέρας Φύσης. Είναι ιονισμένα υπεροξείδια του υδρογόνου που κάνουν τον αέρα να μυρίζει καθαρό μετά από μια καταιγίδα.

Ποια είναι η περίοδος εγγύησης;

Όλοι οι ανεμιστήρες της σειράς Airius PureAir συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση αντικατάστασης ανεμιστήρα, καθώς και 2 χρόνια εγγύηση αντικατάστασης κυψέλης PHI. Απλώς επιστρέψτε τις ελαττωματικές μονάδες στην Airius, με πληρωμένη μεταφορά και κατά την παραλαβή της η Airius θα αποστείλει μια νέα μονάδα με μεταφορά επιστροφής πλήρως πληρωμένη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ/span>

Συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε το ερώτημά σας, συνήθως εντός 24 ωρών.