Destratification Fan System Warehouses Slider 6
Destratification Fan System Warehouses Slider 2
Destratification Fan System Warehouses Slider 5
Destratification Fan System Warehouses Slider 1
Destratification Fan System Warehouses Slider 4
Destratification Fan System Warehouses Slider 3

ΑΠΟΘΗΚΕΣ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ AIRIUS

Τα κέντρα αποθήκευσης και διανομής συχνά αποδεικνύονται δαπανηρά όσον αφορά το κόστος θέρμανσης και ψύξης λόγω του μεγάλου όγκου χώρου και των υψηλών επιπέδων οροφής που είναι κοινά σε αυτούς τους τύπους κτιρίων. Όχι μόνο η θέρμανση και η ψύξη αυτών των χώρων είναι δαπανηρές, αλλά οι επιπτώσεις της θερμικής διαστρωμάτωσης έχουν ως αποτέλεσμα μη ισορροπημένες θερμοκρασίες.

Το σύστημα αποστρωμάτωσης Airius ανακυκλώνει απαλά και αθόρυβα τον θερμαινόμενο ή ψυχρό αέρα που παρέχεται για να εξισορροπεί τις θερμοκρασίες σε όλο το χώρο. Αυτό βελτιώνει την άνεση, επιτρέποντας μεγαλύτερο έλεγχο σε περιβάλλοντα που ρυθμίζονται από τη θερμοκρασία και μπορεί να εξοικονομήσει έως και 50% στο κόστος HVAC.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ ΑΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΩΝ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ

 • Βελτιώνει τον έλεγχο των περιβαλλόντων που ρυθμίζονται από τη θερμοκρασία
 • 40%+ μείωση του κόστους θέρμανσης
 • 30%+ μείωση του κόστους ψύξης
 • 35%+ μείωση των εκπομπών άνθρακα
 • Ταχεία απόδοση επένδυσης (ROI) – Συνήθως 12 – 24 μήνες
 • Διατηρεί ισορροπημένες θερμοκρασίες
 • Μειωμένος χρόνος θέρμανσης κτιρίων

 • Μπορεί να βαφτεί ειδικά για να ταιριάζει με το περιβάλλον
 • Η συμπύκνωση μειώνεται ή εξαλείφεται
 • Σημαντικά μειωμένο κόστος συντήρησης HVAC
 • Λειτουργεί παράλληλα με ΟΛΟΥΣ τους τύπους συστημάτων HVAC
 • Ελάχιστο κόστος λειτουργίας (από 24€)
 • Επιλέξιμες για επιχορηγήσεις/δάνεια μείωσης των εκπομπών άνθρακα

Η αποθήκευση αποθεμάτων σε βέλτιστες συνθήκες και θερμοκρασίες είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση. Όχι μόνο οι ανεπιθύμητες υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να έχουν αρνητική επίδραση, αλλά και άλλες συνθήκες όπως η συμπύκνωση μπορούν επίσης να βλάψουν το απόθεμα. Στις εγκαταστάσεις με πόρτες ρολό και παντζούρια, πολύτιμος θερμαινόμενος αέρας διαφεύγει κάθε φορά που ανοίγει μια πόρτα, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την απόκτηση και διατήρηση ομοιόμορφων συνθηκών. Σε εγκαταστάσεις που εξαρτώνται από τη θερμοκρασία, όπως η ψυκτική αποθήκευση φαρμακευτικών προϊόντων, οι μη ισορροπημένες θερμοκρασίες μπορεί να σημαίνουν ότι τα ράφια στο μέγιστο ύψος δεν πληρούν τις απαιτούμενες θερμοκρασίες, σπαταλώντας πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο.

Η Airius έχει συνεργαστεί με χιλιάδες πελάτες αποθήκης και διανομής σε όλο τον κόσμο για να τους βοηθήσει να εξοικονομήσουν χρήματα, ενέργεια και να διατηρήσουν τις επιθυμητές θερμοκρασίες σε 1 – 2 ° C.  Το σύστημα Airius εξισώνει τις θερμοκρασίες από το δάπεδο μέχρι την οροφή, πράγμα που σημαίνει ότι όταν χρησιμοποιούνται πόρτες κλείστρου η θερμική απώλεια μειώνεται σημαντικά. Σημαίνει επίσης ότι στις αποθήκες που εξαρτώνται από τη θερμοκρασία, η θερμοκρασία διατηρείται ομοιόμορφα μέχρι το συνολικό ύψος του χώρου. Η συμπύκνωση εξαλείφεται επίσης ως αποτέλεσμα της αποτελεσματικής κυκλοφορίας ροής αέρα. Εάν θέλετε να κανονίσετε μια έρευνα για την αποθήκη ή την εγκατάστασή σας, επικοινωνήστε με την Airius τώρα στο sales@airius.gr ή καλέστε στο 2105202100.

Μαρτυρίες

"Η υποστήριξη και η επαγγελματική εγκατάσταση του συστήματος φωτισμού μας ήταν εξαιρετική. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ποιότητα και τη διαφορά που έχει κάνει στο γραφείο και την αποθήκη μας δίνοντάς μας μια καλύτερη κατάσταση εργασίας. Θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα αυτά τα φώτα και την Airius για να δώσουν μια ποιότητα κατασκευής."

Μόλι Οσμάν – Γραμματέας

- Προηγμένα Κράματα LTD

«Η ομάδα της Airius Electric Contractors εγκατέστησε 76 ανεμιστήρες αποσυμπίεσης σε μία από τις εγκαταστάσεις μας στο Filton. Όλοι συμπεριφέρθηκαν άψογα και η εγκατάσταση ήταν υψηλής ποιότητας. Ήμασταν πολύ εντυπωσιασμένοι με τα ασφαλή συστήματα εργασίας τους.

Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων

- Ρολς Ρόις

«Εγκαταστήσαμε ανεμιστήρες αποστρωμάτωσης Airius στο τμήμα διανομής μας. Πριν από αυτό, το χειμώνα η διαφορά μεταξύ θερμοκρασιών σε επίπεδο δαπέδου και οροφής ήταν περίπου 5-6 βαθμοί C. Η διαφορά τώρα είναι περίπου 1-2 βαθμοί C και έχει οδηγήσει σε μείωση περίπου 25% στην κατανάλωση φυσικού αερίου».

Μάρτιν Κέλι – Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Traidcraft Plc

«Η εγκατάσταση των μονάδων ήταν απλή και γρήγορη. Με χαρά διαπιστώσαμε ότι η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ εδάφους και οροφής είχε βελτιωθεί από περίπου 5°C σε μόλις 0,5°C αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητά τους».

Άντι Πράιερ – Διευθυντής Ποιότητας

- Παραγωγή CT

«Αγοράσαμε 6 ανεμιστήρες Airius για την εταιρεία αποθήκευσης, καθώς αντιμετωπίζαμε προβλήματα με τη συμπύκνωση όταν υπήρχε μεγάλη διακύμανση των θερμοκρασιών. Αφού τα εγκαταστήσαμε λύθηκε πλήρως το πρόβλημά μας και δεν είχαμε καμία συμπύκνωση για πάνω από 4 χρόνια από τότε που τα είχαμε. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τους ανεμιστήρες της Airius."

Λέον Αντόνε – Σκηνοθέτης

- Black Hole Storage

«Με όλον αυτόν τον θερμαινόμενο αέρα να ωθείται τώρα προς τα κάτω, όχι μόνο η θερμοκρασία του θερμοστάτη μπορεί να μειωθεί σημαντικά, αλλά ο ίδιος ο θερμαντήρας λειτουργεί πολύ λιγότερο. Έχοντας κάψει 6.000 λίτρα λαδιού τις πρώτες πέντε εβδομάδες περίπου, ο ίδιος θερμαντήρας με τη βοήθεια μόλις τριών ανεμιστήρων Airius, κατά μέσο όρο χρησιμοποιεί τώρα περίπου 3.000 λίτρα - για ολόκληρο το έτος!»

Ρότζερ Χιούλετ – Διευθυντής Παραγωγής

- GD Λέιζερ LTD

"Από την εγκατάσταση του συστήματος αποστρωμάτωσης Airius στην αποθήκη, καταφέραμε να διατηρήσουμε μια σταθερή και άνετη θερμοκρασία για το προσωπικό μας, ενώ παράλληλα μπορέσαμε να απενεργοποιήσουμε έναν από τους θερμαντήρες μας, δίνοντάς μας έτσι μια φανταστική εξοικονόμηση στο κόστος θέρμανσης!"

Paul Stewart – Διευθυντής Υγείας, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος

- Συσκευασία Mondi

«Τα κύρια οφέλη για εμάς είναι η εξαιρετικά βελτιωμένη κυκλοφορία του αέρα, η ισορροπία της θερμοκρασίας σε όλα τα κτίρια, το χαμηλό κόστος λειτουργίας, η αθόρυβη λειτουργία και φυσικά μια φανταστική εξοικονόμηση στον λογαριασμό κοινής ωφέλειας φυσικού αερίου ετησίως. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τα συστήματα Airius για όλα τα περιβάλλοντα εργοστασίων και αποθηκών."

Μαρκ Νόρθ – Διευθύνων Σύμβουλος

- Καλούπια Norco GRP