Destratification Fan System Manufacturing Slider 1
Destratification Fan System Manufacturing Slider 3
Destratification Fan System Manufacturing Slider

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Οι αρχιτέκτονες, οι ιδιοκτήτες κτιρίων και οι διαχειριστές εγκαταστάσεων που εργάζονται με μεγάλα βιομηχανικά κτίρια βρίσκονται υπό αυξανόμενη πίεση να αναζητήσουν λύσεις που όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα, αλλά βοηθούν επίσης στην επίτευξη των πράσινων επιχειρηματικών στόχων τους. Ως απόκριση σε αυτό, τα συστήματα αποστρωμάτωσης Airius χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο ως η πιο οικονομική μέθοδος για τη μείωση του κόστους HVAC και των εκπομπών άνθρακα κατά 20% – 50% (ή περισσότερο όταν χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις με διεργασίες θερμότητας), διασφαλίζοντας παράλληλα τη διατήρηση άνετων συνθηκών για το προσωπικό για τη διατήρηση της παραγωγικότητας.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗΣ AIRIUS – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Αυξημένη παραγωγικότητα του προσωπικού
 • Τεράστια βελτιωμένα επίπεδα άνεσης όλο το χρόνο
 • 40%+ μείωση στο κόστος θέρμανσης
 • 25%+ μείωση στο κόστος ψύξης
 • 25% – 40% μείωση των εκπομπών άνθρακα
 • Ταχεία απόδοση επένδυσης (ROI) – Συνήθως 12 – 24 μήνες
 • Μειωμένος χρόνος εκκίνησης μηχανημάτων
 • Μειωμένος χρόνος θέρμανσης κτιρίου
 • Μειώθηκε ή εξαλείφθηκε η συμπύκνωση
 • Σημαντικά μειωμένο κόστος συντήρησης HVAC
 • Ελάχιστο κόστος λειτουργίας (από 24 €/ετησίως)
 • Αυξάνει τη διάρκεια ζωής του φωτισμού
 • Ανακυκλώνει την εξοικονόμηση θερμότητας της διεργασίας
 • Επιλέξιμοι για επιχορηγήσεις/δάνεια μείωσης του άνθρακα

Τους χειμερινούς μήνες οι περισσότερες βιομηχανικές εγκαταστάσεις είναι ευαίσθητες στο κρύο, το οποίο μειώνει την παραγωγικότητα, ενώ σε εκείνα τα κτίρια που θερμαίνονται το κόστος μπορεί να αυξηθεί σημαντικά. Καθώς η θέρμανση ή/και η ψύξη μπορεί να αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% του λειτουργικού κόστους ενός κτιρίου στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό αντιπροσωπεύει τεράστιο κόστος.

Αναγνωρίζεται πλέον ότι η διαστρωμάτωση είναι η μοναδική μεγαλύτερη σπατάλη ενέργειας στα κτίρια σήμερα και ότι η αποστρωμάτωση, η οποία συνιστάται και εγκρίνεται από το Carbon Trust, είναι ένα χαμηλού κόστους, γρήγορο και απλό μέσο μείωσης της χρήσης ενέργειας. Με την ανακύκλωση και την ανακυκλοφορία του θερμαινόμενου ή κλιματιζόμενου αέρα σε ένα κτίριο που έχει ήδη πληρωθεί, αντί να τον αφήνουμε να συσσωρευτεί στην οροφή ή να διαφύγει από την οροφή, τα παράθυρα ή τις πόρτες, ο φόρτος εργασίας μειώνεται δραματικά στα συστήματα HVAC μειώνοντας τη φθορά και τη συντήρηση.

Ανεξάρτητα από το σχεδιασμό ενός κτιρίου ή το σύστημα HVAC. είτε έχει ψηλά ή χαμηλά ταβάνια, κακή μόνωση, συχνά ανοιγόμενες πόρτες ή παράθυρα, θέρμανση με ακτινοβολία ή υπέρυθρη ακτινοβολία, ένα σύστημα αποστρωμάτωσης Airius θα βελτιστοποιήσει την άνεση και την παραγωγικότητα, ενώ θα μειώσει σημαντικά το κόστος σας.

Μαρτυρίες

"Η υποστήριξη και η επαγγελματική εγκατάσταση του συστήματος φωτισμού μας ήταν εξαιρετική. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ποιότητα και τη διαφορά που έχει κάνει στο γραφείο και την αποθήκη μας δίνοντάς μας μια καλύτερη κατάσταση εργασίας. Θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα αυτά τα φώτα και την Airius για να δώσουν μια ποιότητα κατασκευής."

Μόλι Οσμάν – Γραμματέας

- Προηγμένα Κράματα LTD

«Επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω και πάλι για τον επαγγελματισμό σας στον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώσατε το συμβόλαιο για την εγκατάσταση 126 ανεμιστήρων destratification εδώ στο Prescot. Οι συναλλαγές σας μαζί μας από την πρώτη επαφή μετά την έγκριση του έργου ήταν υποδειγματικές. Θα χαρούμε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μαρτυρία ως αναφορά με την ανώτερη διοίκηση και τους πιθανούς πελάτες σας.

Φιλ Χάρις – Διευθυντής Παραγωγής

- Γκλεν Ντίμπλεξ

«Η ομάδα της Airius Electric Contractors εγκατέστησε 76 ανεμιστήρες αποσυμπίεσης σε μία από τις εγκαταστάσεις μας στο Filton. Όλοι συμπεριφέρθηκαν άψογα και η εγκατάσταση ήταν υψηλής ποιότητας. Ήμασταν πολύ εντυπωσιασμένοι με τα ασφαλή συστήματα εργασίας τους.

Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων

- Ρολς Ρόις

«Εγκαταστήσαμε ανεμιστήρες αποστρωμάτωσης Airius στο τμήμα διανομής μας. Πριν από αυτό, το χειμώνα η διαφορά μεταξύ θερμοκρασιών σε επίπεδο δαπέδου και οροφής ήταν περίπου 5-6 βαθμοί C. Η διαφορά τώρα είναι περίπου 1-2 βαθμοί C και έχει οδηγήσει σε μείωση περίπου 25% στην κατανάλωση φυσικού αερίου».

Μάρτιν Κέλι – Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Traidcraft Plc

«Η εγκατάσταση των μονάδων ήταν απλή και γρήγορη. Με χαρά διαπιστώσαμε ότι η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ εδάφους και οροφής είχε βελτιωθεί από περίπου 5°C σε μόλις 0,5°C αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητά τους».

Άντι Πράιερ – Διευθυντής Ποιότητας

- Παραγωγή CT

«Με όλον αυτόν τον θερμαινόμενο αέρα να ωθείται τώρα προς τα κάτω, όχι μόνο η θερμοκρασία του θερμοστάτη μπορεί να μειωθεί σημαντικά, αλλά ο ίδιος ο θερμαντήρας λειτουργεί πολύ λιγότερο. Έχοντας κάψει 6.000 λίτρα λαδιού τις πρώτες πέντε εβδομάδες περίπου, ο ίδιος θερμαντήρας με τη βοήθεια μόλις τριών ανεμιστήρων Airius, κατά μέσο όρο χρησιμοποιεί τώρα περίπου 3.000 λίτρα - για ολόκληρο το έτος!»

Ρότζερ Χιούλετ – Διευθυντής Παραγωγής

- GD Λέιζερ LTD

"Από την εγκατάσταση του συστήματος αποστρωμάτωσης Airius στην αποθήκη, καταφέραμε να διατηρήσουμε μια σταθερή και άνετη θερμοκρασία για το προσωπικό μας, ενώ παράλληλα μπορέσαμε να απενεργοποιήσουμε έναν από τους θερμαντήρες μας, δίνοντάς μας έτσι μια φανταστική εξοικονόμηση στο κόστος θέρμανσης!"

Paul Stewart – Διευθυντής Υγείας, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος

- Συσκευασία Mondi

«Τα κύρια οφέλη για εμάς είναι η εξαιρετικά βελτιωμένη κυκλοφορία του αέρα, η ισορροπία της θερμοκρασίας σε όλα τα κτίρια, το χαμηλό κόστος λειτουργίας, η αθόρυβη λειτουργία και φυσικά μια φανταστική εξοικονόμηση στον λογαριασμό κοινής ωφέλειας φυσικού αερίου ετησίως. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τα συστήματα Airius για όλα τα περιβάλλοντα εργοστασίων και αποθηκών."

Μαρκ Νόρθ – Διευθύνων Σύμβουλος

- Καλούπια Norco GRP

«Εγκαταστήσαμε το σύστημα Airius στο εργοστάσιο συναρμολόγησης κονσερβών στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Το πλήρες κόστος των μονάδων Airius αποσβένεται μέσα σε λίγους μήνες - η πρώτη χειμερινή εξοικονόμηση ύψους 62.251 λιρών μετριέται έναντι συνολικής δαπάνης του συστήματος Airius ύψους 21.268 λιρών!»

Πολ Μάττιν – Διευθυντής Μηχανικής

- Impress Metal Packaging