Destratification Fan System Showroom Slider 4
Destratification Fan System Showroom Slider 5
Destratification Fan System Showroom Slider
Destratification Fan System Showroom Slider
Destratification Fan System Showroom Slider 7
Destratification Fan System Showroom Slider 8
Destratification Fan System Showroom Slider 9
Destratification Fan System Showroom-Slider
Destratification Fan System Showroom Slider 11
Destratification Fan System Showroom Slider 12
Destratification Fan System Showroom Slider 1
Destratification Fan System Showroom Slider 2

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΘΕΤΕΣ

Ενώ η ομάδα πωλήσεων και σέρβις σας παρέχει άριστη εξυπηρέτηση πελατών, η Airius συνεργάζεται με το σύστημα HVAC σας για να παρέχει αυξημένη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Από εκθεσιακούς χώρους μέχρι χώρους αποθήκευσης ανταλλακτικών και σέρβις, η Airius έχει μια λύση που ταιριάζει. Το Airius παρέχει αποτελεσματική κίνηση του αέρα για την ανακυκλοφορία του ανερχόμενου θερμού αέρα στο πάτωμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα και τη μείωση του φορτίου ψύξης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Εάν έχετε μια εγκατάσταση με εκτεθειμένη δομή, ρίξτε μια ματιά στη σειρά Standard, για αρχιτεκτονικά ευαίσθητους χώρους ρίξτε μια ματιά στη σειρά Designer και για μια εγκατάσταση με ψευδοροφές ρίξτε μια ματιά στη σειρά Suspended.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΑΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΘΕΤΕΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πολύ βελτιωμένα επίπεδα άνεσης όλο το χρόνο
 • 40%+ μείωση στο κόστος θέρμανσης
 • 25%+ μείωση στο κόστος ψύξης
 • 25% – 40% μείωση των εκπομπών άνθρακα
 • Ταχεία απόδοση επένδυσης (ROI) – Συνήθως 12 – 24 μήνες
 • Ανακυκλώνει τη θερμότητα από ηλιακό φως, φωτισμό κ.λπ.
 • Μειωμένος χρόνος θέρμανσης εκθεσιακού χώρου/γκαράζ

 • Μειώθηκε ή εξαλείφθηκε η συμπύκνωση
 • Σημαντικά μειωμένο κόστος συντήρησης HVAC
 • Λειτουργεί παράλληλα με ΟΛΟΥΣ τους τύπους συστημάτων HVAC
 • Ελάχιστο κόστος λειτουργίας (από 24 €/ετησίως)
 • Αυξάνει τη διάρκεια ζωής του φωτισμού
 • Εξισορροπεί τις θερμοκρασίες στον ημιώροφο
 • Πληρούν τις προϋποθέσεις για επιχορηγήσεις/δάνεια μείωσης του άνθρακα

Είναι κρίσιμο σε ένα περιβάλλον εκθεσιακού χώρου οι πιθανοί πελάτες να διατηρούνται άνετοι, ώστε να περιηγούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πολλοί εκθεσιακοί χώροι υποφέρουν και από τις δύο ακραίες θερμοκρασίες. Σε εκθεσιακούς χώρους με ψηλά ταβάνια, η θέρμανση μπορεί να είναι δαπανηρή καθώς η θερμότητα ανεβαίνει από την επιφάνεια του δαπέδου και μακριά από τους πελάτες και το προσωπικό σας. Οι εκθεσιακοί χώροι με γυάλινους τοίχους συχνά λειτουργούν σαν θερμοκήπιο με αποτέλεσμα άβολα υψηλές θερμοκρασίες.

Το σύστημα αποστρωμάτωσης λιανικής Airius κατευθύνει τον ζεστό αέρα που παγιδεύεται στις οροφές πίσω στο επίπεδο του δαπέδου το χειμώνα. Το καλοκαίρι η αποτελεσματική κυκλοφορία του αέρα δημιουργεί ένα «αεράκι» που έχει φυσικό δροσερό αποτέλεσμα, μειώνοντας έτσι την ποσότητα του κλιματιστικού που απαιτείται. Η κυκλοφορία του αέρα θα αποτρέψει επίσης τη δημιουργία ομίχλης ή συμπύκνωσης σε γυάλινες επιφάνειες, διατηρώντας τα προϊόντα σας ορατά στις βιτρίνες.

Αν θέλετε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος σας, να βελτιώσετε την εσωτερική ατμόσφαιρα και τα επίπεδα άνεσης για τους πελάτες και το προσωπικό και να μειώσετε τις εκπομπές άνθρακα της επιχείρησής σας, το σύστημα αποστρωμάτωσης Airius είναι η οικονομικά αποδοτικότερη λύση.

Μαρτυρίες

«Από την εγκατάσταση η θερμοκρασία στις μονάδες κλιματισμού έχει επαναρυθμιστεί μεταξύ 18 – 22°C με τους 4 φυσητήρες στη χαμηλή ρύθμιση και 2 από αυτούς να απενεργοποιούνται κατά διαστήματα για περίπου 2 – 4 ώρες την ημέρα. Το προσωπικό και στους δύο ορόφους σχολίασε την υπέροχη άνετη θερμοκρασία σε σύγκριση με πριν από την τοποθέτηση του συστήματος.

Σον Μπράουν - Διευθυντής Αντιπροσώπου

- Κινητήρες Νέας Αγοράς

«Οι ανεμιστήρες της αποστρωμάτωσης έχουν αποδειχθεί μια τεράστια επιτυχία με την αίσθηση της άνεσης να βελτιώνεται, έτσι ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για τοπικές θερμάστρες. Το θερμαντικό φορτίο έχει μειωθεί σημαντικά, όχι μόνο με την κατάργηση της τοπικής θέρμανσης, αλλά και μέσω της κεντρικής μονάδας, η οποία τώρα διατηρεί επίπεδα άνεσης εκεί που προηγουμένως δεν ήταν σε θέση να το κάνει».

Μάθιου Μέρφι – ISTA Ενεργειακές Λύσεις LTD

- MERCEDES BENZ (Watford)

«Οι ανεμιστήρες αποστρωματοποίησης Airius εγκαταστάθηκαν μετά από κάποιες εργασίες διαβούλευσης με το Carbon Trust. Η εγκατάσταση αυτών των ανεμιστήρων είναι απλή. Η αποτελεσματικότητα γίνεται αισθητή αμέσως. Καταφέραμε να μειώσουμε δραματικά τους χρόνους λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης αέρα, διατηρώντας παράλληλα ένα άνετο περιβάλλον για το προσωπικό και τους πελάτες. Μια αξιόλογη επένδυση!»

Ίαν Γουάιτλαβ – Σκηνοθέτης

- Άρνολντ Κλαρκ Αυτοκινητάκια