Airius-Destratification-Fans-For-Churches-1
Airius-Destratification-Fans-For-Churches-2
Airius-Destratification-Fans-For-Churches-3
Airius-Destratification-Fans-For-Churches-4

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ

Η θέρμανση αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του ενεργειακού κόστους για την πλειονότητα των εκκλησιών και των θρησκευτικών κτιρίων. Τα προβλήματα με την ανεπαρκή θέρμανση και μόνωση, σε συνδυασμό με τα ψηλά ταβάνια και το αυξανόμενο ενεργειακό κόστος αποτελούν ένα βασικό ζήτημα για τις περισσότερες εκκλησίες, τζαμιά, συναγωγές και κοινοτικά κέντρα.

Η βραβευμένη τεχνολογία αποστρωμάτωσης Airius μειώνει σημαντικά αυτό το κόστος θέρμανσης, αυξάνοντας παράλληλα τα επίπεδα άνεσης για τις εκκλησίες.

Οι ανεμιστήρες μας χρησιμοποιούν την πατενταρισμένη τεχνολογία στάτορα πολλαπλών πτερυγίων για να δημιουργήσουν μια στήλη αέρα. Αυτή η στήλη ανακυκλώνει απαλά τη θερμότητα στο πάτωμα, βοηθώντας να διατηρηθεί η θερμότητα στο επίπεδο του δαπέδου. Οι ανεμιστήρες Airius χρησιμοποιούν εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για να επιτύχουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ καταναλώνουν πολύ λίγη ενέργεια. Κοστίζουν μόλις 6 € / έτος για να λειτουργήσουν σε 24 ώρες το 24ωρο, σε εβδομαδιαία βάση.

Οι ανεμιστήρες Airius μπορούν να μειώσουν το κόστος θέρμανσης κατά 30% κατά μέσο όρο.

Σε αντίθεση με τους κοινότυπους ανεμιστήρες με λεπίδες, οι ανεμιστήρες αποστρωμάτωσης Airius δεν απαιτούν μεγάλες λεπίδες για να μετακινήσουν τον αέρα και έτσι είναι διακριτοί και εύκολοι στην εγκατάσταση. Και επειδή διατίθενται σε μια ποικιλία κομψών σχεδίων, είναι ιδανικοί για χρήση σε ιστορικά και διατηρητέα κτίρια.

AIRIUS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

 • Εκκλησία των Αγίων Πάντων – Σάρεϊ
 • Εκκλησία του Χριστού – Μάντσεστερ
 • Ενοριακή Εκκλησία Comrie – Περθσάιρ
 • Εκκλησία Κούλτον – Νότιο Αϊρσάιρ
 • Αναμνηστική Εκκλησία Τζον Πάουντς – Χάμσαϊρ
 • Εκκλησία μεθοδιστών του Ρίτσμοντ – Βόρειο Γιορκσάιρ
 • Εκκλησία του Ιωάννη του Βαπτιστή – Κεντ
 • Εκκλησία του Μάρκου – Μάντσεστερ
 • Εκκλησία της Μαρίας – Έσσεξ
 • Αρχάγγελος Μιχαήλ – Μπρίστολ
 • Πέτρος  – Σόμερσετ
 • Ευαγγελική Εκκλησία Γουάιτσιλ – Γκλούσεστερσαϊρ
 • Εκκλησία των Αγίων Πάντων – Κεντ
 • Εκκλησία του Χριστού – Σόμερσετ
 • Εκκλησία Κόρπους Κρίστι – Μπέρκσαϊρ
 • Ενοριακή Εκκλησία Hugglescote – Λέστερσαϊρ
 • Ιάκωβος ο Λιγότερος – Γκλούσεστερσαϊρ
 • Εκκλησία Λόρενς – Κεντ
 • Εκκλησία της Μαρίας – Κεντ
 • Εκκλησία της Αγίας Μαρίας – Κεντ
 • Εκκλησία του Παύλου – Λονδίνο
 • Ενωμένη Εκκλησία – Κεντ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ & ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Ο θερμότερος χώρος στα περισσότερα κτίρια λατρείας είναι στο ταβάνι, όπου αυξάνεται και συσσωρεύεται θερμότητα, αφήνοντας βασικούς χώρους όπως τα στασίδια ανεπαρκώς θερμαινόμενους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η θερμότητα στη συνέχεια διαφεύγει μέσω της οροφής λόγω της κακής μόνωσης και διαρροών των απαρχαιωμένων δομών στέγης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στην λειτουργία, ειδικά οι ηλικιωμένοι, να αισθάνονται κρύο παρά τη θέρμανση που είναι ενεργοποιημένη (συχνά σε πλήρη χωρητικότητα), αλλά αυτό κοστίζει επίσης περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο για την αποτελεσματική θέρμανση του κτιρίου.

Οι ανεμιστήρες αποστρωμάτωσης Airius έχουν σχεδιαστεί για να ανακυκλώνουν και να κυκλοφορούν συνεχώς αυτήν την αυξανόμενη θερμότητα πίσω στο πάτωμα μέσω μιας στενής στήλης αέρα, η οποία αποφεύγει να προκαλέσει δυσάρεστα ρεύματα. Στη συνέχεια απλώνεται σε 360° σε όλο το χώρο, καλύπτοντας κατά μήκος το δάπεδο και κάτω από τυχόν εμπόδια, πριν σηκωθεί ξανά για να ανακυκλωθεί.

Αυτό μειώνει το κόστος θέρμανσης και ψύξης και τις εκπομπές CO₂ έως και 30%, σε ορισμένες περιπτώσεις σημαντικά περισσότερο, καθιστώντας το την ιδανική λύση για να βελτιώσετε τα επίπεδα άνεσης στο χώρο ή την λειτουργία σας, μειώνοντας παράλληλα σημαντικά το ενεργειακό σας κόστος και τις εκπομπές CO2.

Μαρτυρίες

"Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι με το σύστημα σας καθαρισμού αέρα και θα θέλαμε να παραγγείλουμε έναν άλλο για την τραπεζαρία μας."

Μάικ Γκέι – Ταμίας της Εκκλησίας

- Κοινοτική Εκκλησία Μπόιντ Ελίμ

Είναι υπέροχο που μπορούμε να παρέχουμε στα μέλη μας και στους επισκέπτες μας ένα καθαρό περιβάλλον στο οποίο να επικεντρώνονται αποκλειστικά στην προσευχή, το κήρυγμα, τη διδασκαλία και την οικοδόμηση προσωπικών σχέσεων χωρίς να ανησυχούν για την υγεία τους».

Ρόμαν Στάρζικ - Χορωδία του Λόγου ζωής

- Εκκλησία του Λόγου της Ζωής

«Αυτοί οι ανεμιστήρες είναι μια μεγάλη επιτυχία στην εκκλησία μας και τους έχω δείξει σε αρκετούς εκπροσώπους άλλων εκκλησιών. Ένας από αυτούς θα επικοινωνήσει σύντομα. Συνηγορώ υπέρ της αποστρωμάτωσης της Airius και μπορεί κάλλιστα να κάνω μια επιστολή για τους εκκλησιαστικούς εκπροσώπους της Επισκοπής μας!»

Τζον Τόρμπιτ - Φύλακας

- Εκκλησία της Αγίας Μαρίας (Shotesham)

«Με την εγκατάσταση των ανεμιστήρων Airius καταφέραμε να βελτιώσουμε τη ροή του αέρα εξαερισμού μέσα στην εκκλησία δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο θόρυβος που παράγεται από τις μονάδες ανεμιστήρων Airius είναι ελάχιστος και ευχάριστα αποδεκτός!"

Τζάνετ Άιρς – Υπεύθυνη Εγκαταστάσεων

- Εκκλησία μεθοδιστών του Ρίτσμοντ

«Γνωρίζω από τη δική μου εμπειρία ότι οι ανεμιστήρες δουλεύουν εξαιρετικά καλά. κατευθύνοντας τη ζέστη πίσω στο σημείο που βρίσκονται οι άνθρωποι! Οι ανεμιστήρες της Airius έχουν εξαλείψει τα ζεστά και κρύα σημεία κάνοντας την περιοχή πιο άνετη για τους επισκέπτες μας. Η Airius ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση!»

Τζάνετ Άιρς – Υπεύθυνη Εγκαταστάσεων

- Εκκλησία Τζον Πάουντς

«Η θερμοκρασία στην εκκλησία με τους ανεμιστήρες να δουλεύουν είναι πιο ομοιόμορφη και αισθητά πιο ζεστή τώρα και οι ανεμιστήρες είναι πολύ οικονομικοί για να δουλέψουν. Γλυτώσαμε το εκκλησίασμα από τις χαμηλές θερμοκρασίες και καταφέραμε να μειώσουμε το χρόνο καύσης του λέβητα κατά περίπου 25%. Πιστεύουμε ότι το προϊόν Airius μιλάει από μόνο του».

Πίτερ Χιλ – Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Εκκλησία των Αγίων Πάντων