Destratification Fan System Educational Slider 1
Destratification Fan System Educational Slider 2
Destratification Fan System Educational Slider 3
Destratification Fan SystemEducational Slider 4
Destratification Fan System Educational Slider
Destratification Fan System Educational Slider 6
Destratification Fan System Educational Slider 7
Destratification Fan System Educational Slider 8
Destratification Fan System Educational Slider 9

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ

Η θέρμανση και η ψύξη του σχολείου, του κολλεγίου ή του πανεπιστημίου σας είναι πιθανότατα ένα από τα μεγαλύτερα λειτουργικά έξοδα που αντιμετωπίζετε.

Οι ανεμιστήρες Airius προσφέρουν έναν έξυπνο τρόπο για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ενεργειακή σας δαπάνη και να αποτρέψετε το φαινόμενο της θερμικής διαστρωμάτωσης. Ενώ η θερμότητά σας ανεβαίνει στα ταβάνια, αφήνοντας μια σημαντική διαφορά μεταξύ των επιπέδων δαπέδου και οροφής, οι συνάδελφοί σας και οι μαθητές υποφέρουν από ρίγη σε έναν όροφο και θερμική εξάντληση σε έναν άλλο.

Η Airius συνεργάζεται με σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια, όχι μόνο σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σε όλο τον κόσμο για να μειώσει το κόστος λειτουργίας τους (σε ορισμένες περιπτώσεις κατά περισσότερο από 50%) και να διατηρήσει τα βέλτιστα επίπεδα άνεσης για μάθηση και διδασκαλία με το σύστημα αποστρωμάτωσης Airius.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ AIRIUS ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 • Σχολή Άκγουορθ – Νότιο Γιορκσάιρ
 • Ακαδημία Έιλσμπερι Βάλε – Έιλσμπερι
 • Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ
 • Λύκειο & Κολέγιο Φάκενχαμ
 • Σχολή Φέρνγουντ – Νότιγχαμ
 • Δημοτικό Σχολείο Φλιντσάιρ
 • Πανεπιστήμιο Frenchay – Μπρίστολ
 • Σχολή Γκίλμπερτ Σκοτ – Σ. Κρόιντον – Σάρεϊ
 • Σχολή Μουσικής & Θεάτρου Guildhall
 • Σχολή ΥΕΕ
 • Σχολή Κινγκ – Καντέρμπουρι – Κεντ
 • Σχολή Μάρκγουντ – Χάμσαϊρ
 • Εθνικό Κολλέγιο Αστέρων – Γκλούσεστερσαϊρ
 • Πανεπιστήμιο Νορθουμβρία
 • Πρακτική Δράση (φιλανθρωπικό σχολείο)
 • Αθλητικό Κολέγιο Κοινότητας Rawlett
 • Λύκειο Ρέντμπουρν – Μπέντφορντ
 • Έλφινς – Γουόρινγκτον – Τσέσαϊρ
 • Μαρκς & Άγιος Ιωάννης – Ντέβον
 • Κολέγιο Σάσεξ Ντάουνς
 • Σχολή Τάμεση – Γκρέιβσεντ – Κεντ
 • Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Πλίμουθ – Ντέβον
 • Πανεπιστήμιο της Νορθουμβρίας
 • Κολλέγιο του Δυτικού Γιορκσάιρ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ ΑΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Οι επιπτώσεις της διαστρωμάτωσης, η οποία είναι η κάθετη διαστρωμάτωση των αυξανόμενων θερμοκρασιών σε ένα χώρο ως αποτέλεσμα της αύξησης της θερμότητας, είναι ένα κοινό και δαπανηρό πρόβλημα που παρατηρείται στα σχολεία, τα κολέγια και τα πανεπιστήμια. Ο τυπικός σχεδιασμός αυτών των κτιρίων με ψηλοτάβανες αίθουσες διαλέξεων, αθλητικές εγκαταστάσεις και πισίνες σημαίνει ότι πρέπει να παρέχονται υπερβολικές ποσότητες θερμότητας για να γεμίσουν πρώτα το κενό πάνω από το ύψος των ανθρώπων πριν η επιθυμητή θερμοκρασία φτάσει στο επίπεδο του δαπέδου.

Εναλλακτικά, σε δροσερούς χώρους η εσωτερική διακόσμηση, η επίπλωση και η απώλεια ατμόσφαιρας μέσω ανοιχτών θυρών και παραθύρων εμποδίζουν την ομοιόμορφη κατανομή της άνεσης. Με το σύστημα αποστρωμάτωσης Airius εξαλείφεται η ανάγκη υπερθέρμανσης ή ψύξης ενός χώρου και μπορεί να επιτευχθεί σημαντική εξοικονόμηση.

Εκτός από την υποστήριξη του Carbon Trust, το οποίο συνιστά την αποστρωμάτωση ως ένα από τα κορυφαία μέτρα εξοικονόμησης κόστους και άνθρακα, το Airius Range είναι διαθέσιμο για αγορά στο πλαίσιο του προγράμματος χρηματοδότησης Salix στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο παρέχει 100% άτοκο κεφάλαιο στον δημόσιο τομέα, δίνοντας την ευελιξία να χρηματοδοτεί έργα μέσω της εξοικονόμησης που πραγματοποιείται.

Μαρτυρίες

«Ήταν ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι, αλλά οι μονάδες Airius Fans έχουν δροσίσει το νηπιαγωγείο κυκλοφορώντας και καθαρίζοντας τον αέρα - είναι σχεδόν τόσο καλές όσο μια μονάδα κλιματισμού! Δεν έχουμε ακόμη εισέλθει στους χειμερινούς μήνες, αλλά αναμένουμε ότι θα έχουμε επίσης λιγότερες ασθένειες λόγω της προσθήκης Airius PHI για την εξάλειψη ιών και βακτηρίων!»

Τόνι Μπρέιφιλντ - Γενικός Διευθυντής

- Χριστιανικό Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Μανουκάου

«Σας ευχαριστώ για όλη τη δουλειά σας αυτό το εξάμηνο για τη βελτίωση της ΓΔ1. Η προσθήκη των ανεμιστήρων έχει βελτιώσει σημαντικά το περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό και τους μαθητές, καθιστώντας το πολύ πιο δροσερό και άνετο και είναι κάτι που εκτιμώ εγώ και η ομάδα TAS. "

Paul Berecry - Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Σχολή Πιτγουότερ Χάουζ

«Οι Airius Fans σίγουρα έχουν κάνει μεγάλη διαφορά και έχουν βελτιώσει την άνεση κατά τη διάρκεια των διαφόρων λειτουργιών που έχουμε στο κέντρο. Ανέφερε ότι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των ανεμιστήρων είναι ότι από την εγκατάσταση δεν έχουν υπάρξει παράπονα για υπερθέρμανση και υπάρχει η αίσθηση ότι οι χώροι είναι πιο δροσεροί».

Υπεύθυνος Συμβάσεων

- Χριστιανικό Κολλέγιο Green Point

«Η εγκατάσταση των ανεμιστήρων αποστρωματοποίησης ήταν μια πρόκληση για εμάς και αντιμετώπισε την ανάγκη βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος του προσωπικού δίπλα στην πισίνα. Οι ανεμιστήρες ήταν εύκολο να εγκατασταθούν μέσω του εργολάβου M &E A McKay &Co. Τώρα που το σύστημα λειτουργεί σε συντονισμό με τη μονάδα διαχείρισης αέρα, αυτό έχει επιτευχθεί με επιτυχία».

Ντέιβιντ Χάμερ – Επιθεωρητής Συντήρησης

- Midlothian Council

«Είχαμε προηγουμένως ξοδέψει τεράστια χρηματικά ποσά για την εγκατάσταση μηχανικών μονάδων χειρισμού αέρα και συστημάτων αγωγών στην πισίνα, ωστόσο υπήρχαν ακόμα περιοχές γύρω από την πισίνα όπου οι εκπαιδευτές και οι πελάτες τις έβρισκαν πολύ υγρές. Ο ανεμιστήρας Model 60 Airius όχι μόνο εξάλειψε αυτό το πρόβλημα, αλλά συνέβαλε στο να στεγνώσει ένας τοίχος που ήταν συχνά υγρός με υδρατμούς.

Χάουαρντ Γκούμπλι - Γενικός Διευθυντής

- Πισίνες Χίλτον Μπράουν

«Οι ανεμιστήρες της Airius έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί και δεν κυριαρχούν στον χώρο αλλά ταιριάζουν όμορφα στην αίθουσα, δεν είναι σχεδόν καθόλου αισθητοί ενώ μετακινούν τον αέρα γύρω από την αίθουσα, δημιουργώντας μια ροή αέρα σε ζεστές ημέρες, κάνοντας τον χώρο πιο άνετο για διδασκαλία και μάθηση.

Ροντ Σέιμπ - Διευθυντής Αθλητισμού

- Κολλέγιο Αγίου Στεφάνου

«Το σύστημα Airius λειτουργεί εδώ και έξι μήνες. Είμαστε περισσότερο από ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Ο χώρος είναι πολύ πιο εύχρηστος τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Έχουμε λάβει μεγάλη ανάδραση τόσο από το τμήμα φυσικής αγωγής του σχολείου όσο και από εξωτερικούς μισθωτές. Ο αθλητισμός υψηλής έντασης λαμβάνει χώρα στο γυμναστήριο τώρα με πολύ περισσότερη άνεση.

Κιθ Στίβενσον - Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Σχολικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις SCEGGS

«Χρησιμοποιούμε τους ανεμιστήρες Airius Destratification για τις αίθουσες μουσικής μας και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί στην αναδιανομή του θερμού αέρα από την οροφή ως το δάπεδο. Τώρα εξετάζουμε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσουμε τους ανεμιστήρες Airius στη Μεγάλη μας Αίθουσα».

Γκάρι Κέλι – Διευθυντής Επιχείρησης

- Σχολή Νόρτον

«Το National Star College είναι ένα κολέγιο μετεκπαίδευσης για φοιτητές με αναπηρίες. Επειδή πολλοί από τους μαθητές μας είναι σε αναπηρικά αμαξίδια, αισθάνονται το κρύο περισσότερο από ένα πλήρως κινητικό άτομο. Δεν έχουμε υπομέτρηση σε αυτόν τον τομέα, οπότε η εξοικονόμηση ενέργειας δεν μπορεί να μετρηθεί, αλλά να είστε σίγουροι ότι η ζωή είναι πολύ καλύτερη για τους μαθητές και το προσωπικό μας».

Ντέιβιντ Κρόμπτον – Επικεφαλής Κτημάτων

- National Star College

"Πριν από την εγκατάσταση, το κύριο μπλοκ διαχειριστή ήταν αφόρητο για εργασία - από την εγκατάσταση ολόκληρη η περιοχή διαχείρισης έχει βελτιωθεί. Ο ημιώροφος δεν είναι τόσο ζεστός και η κύρια περιοχή στο έδαφος έχει πιο σταθερή θερμοκρασία. Μπορώ να πω ειλικρινά ότι η εγκατάσταση έχει βελτιώσει τα επίπεδα άνεσης σε ολόκληρη την περιοχή.

ΥβόνΝη Κόνγουεϊ – Διαχειρίστρια Κτημάτων

- Aylesbury Vale Academy