Destratification Fan System Retail Slider 1
Destratification Fan System Retail Slider 2
Destratification Fan System Retail Slider 3
Destratification Fan System Retail Slider 4
Destratification Fan System Retail Slider 5

ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ AIRIUS

Η διατήρηση άνετου περιβάλλοντος για τους πελάτες και το προσωπικό του κλάδου λιανικής είναι ζωτικής σημασίας για τις πωλήσεις και την παραγωγικότητα. Τα καταστήματα λιανικής που είναι πολύ κρύα ή πολύ ζεστά έχουν ως αποτέλεσμα μικρότερους χρόνους παραμονής πελατών και μειωμένη παραγωγικότητα των εργαζομένων. Τα συστήματα αποστρωμάτωσης Airius μπορούν να βοηθήσουν στην εξάλειψη αυτού του προβλήματος.

Η Airius παρέχει μια σειρά ανεμιστήρων αποστρωμάτωσης που ταιριάζουν σε ανοιχτούς, εκτεθειμένους χώρους και εγκαταστάσεις με ψευδοροφές. Για χρήση σε εφαρμογές διαδρόμων, ανατρέξτε στη σειρά Retail Aisle , ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει επιμήκη ροή αέρα για να μεγιστοποιήσει την παραμονή στους διαδρόμους, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις παρεμβολές.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πολύ βελτιωμένα επίπεδα άνεσης όλο το χρόνο
 • Αυξάνει τον χρόνο περιήγησης και τις δαπάνες των πελατών
 • 20-50% εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης και ψύξης
 • 20-50% μείωση των εκπομπών άνθρακα
 • Ταχεία απόδοση επένδυσης (ROI) – Συνήθως 12 – 24 μήνες
 • Ελάχιστο κόστος λειτουργίας (από 24 €/ετησίως)
 • Ανακυκλώνει τη θερμότητα από εξοπλισμό, ηλιακό κέρδος, φωτισμό κ.λπ.

 • Βελτιστοποιεί ΟΛΟΥΣ τους τύπους συστημάτων HVAC
 • Σημαντικά μειωμένο κόστος συντήρησης HVAC
 • Μειώθηκε ή εξαλείφθηκε η συμπύκνωση
 • Εξαλείφει το θάμπωμα του γυαλιού των βιτρίνων
 • Στεγνώνει γρήγορα τις διαρροές
 • Αυξάνει τη διάρκεια ζωής του φωτισμού
 • Επανακυκλοφορεί τη θερμότητα που ανέρχεται στο ταβάνι στο σημείο που τη χρειάζεστε

Στα σούπερ μάρκετ εντοπίζονται συνήθως μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ των κρύων διαδρόμων ψύκτη/καταψύκτη και των ζεστών τμημάτων αρτοποιείου/ντελικατέσεν, ενώ στα καταστήματα λιανικής η θερμότητα ανεβαίνει στην οροφή κάνοντας τις συνθήκες του ισογείου πολύ κρύες και τις θερμοκρασίες του επάνω ορόφου πολύ ζεστές. Το κόστος λειτουργίας για συστήματα θέρμανσης και ψύξης είναι τεράστιο, ιδιαίτερα σπάταλο όταν τα συστήματα HVAC δεν μπορούν να επιτύχουν τις καθορισμένες συνθήκες και δεν μπορούν να διατηρήσουν ένα συνεπές περιβάλλον.

Το σύστημα αποστρωμάτωσης Airius προσφέρει την τέλεια λύση σε αυτό το πρόβλημα. Αναμιγνύοντας συνεχώς και αθόρυβα τον εσωτερικό αέρα για να εξισορροπήσετε τις θερμοκρασίες, μπορείτε να διατηρήσετε ένα σταθερό επίπεδο άνεσης σε όλο το κατάστημα, ενώ μειώνετε τον φόρτο εργασίας στο σύστημα HVAC σας, εξοικονομώντας έως και 50% στο κόστος θέρμανσης και ψύξης.

Τα οφέλη της αποστρωμάτωσης αναγνωρίζονται καλά στον τομέα του λιανικού εμπορίου και η Airius έχει βοηθήσει χιλιάδες καταστήματα λιανικής να μειώσουν το ενεργειακό τους κόστος και να βελτιώσουν την άνεση των επισκεπτών, από κολοσσούς λιανικής όπως οι Morrison’s και Marks & Spencer, μέχρι τοπικά καταστήματα όπως το The Co-Op και η Νisa. Η αποστρωμάτωση υποστηρίζεται επίσης από το Carbon Trust, το οποίο συνιστά την αποστρωμάτωση ως ένα από τα κορυφαία μέτρα εξοικονόμησης άνθρακα.

Μαρτυρίες

«Ο αέρας έχει γίνει πολύ πιο φρέσκος, οπότε τώρα δεν χρειάζεται να μεταφέρουμε τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά μέσα και έξω από την ψυχρή αποθήκευση κάθε μέρα, και έτσι εξοικονομούμε πολύ χρόνο.

Ειδικά για ευαίσθητα λαχανικά όπως το κουνουπίδι και το μπρόκολο, παρατηρούμε διπλασιασμό της διάρκειας ζωής. Αλλά ακόμη και για πιο σκληρά λαχανικά, υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. "

Jørgen Nordtorp - Διευθυντής Καταστήματος

- REMA 1000

«Σήμερα, χάρη στη σταθερή δέσμευσή μας στην καινοτομία, διαθέτουμε τεχνολογικές λύσεις αιχμής, όπως το νέο σύστημα PureAir για να εγγυηθούμε τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και υγιεινής στο κέντρο μας.

Χάρη στις προσπάθειες όλων, σήμερα μπορούμε να πούμε στους πελάτες μας ότι είμαστε το ασφαλέστερο κέντρο για να κάνουν τις αγορές τους».

Ενρίκε Μπαγιόν - Διευθυντής Εμπορικού Κέντρου

- Εμπορικό Κέντρο Parquesur

«Η τρέχουσα συνολική εξοικονόμηση ενέργειας στα καταστήματα το καλοκαίρι είναι περίπου 30% και το χειμώνα περίπου 8%, συν την αύξηση θερμοκρασίας δύο βαθμών».

Εργολήπτης Μηχανολογίας

- Αυστραλός πωλητής λιανικής

«Αφού εγκαταστήσαμε δύο ανεμιστήρες Airius και βιώσαμε την άμεση διαφορά στο επίπεδο άνεσης στο μπαρ, εντυπωσιαστήκαμε πολύ. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα αποδώσουν το καλοκαίρι και σχεδιάζουμε να εγκαταστήσουμε περισσότερες από τις μονάδες γύρω από το κτίριο."

Σαμ Σλάνεϊ - Διευθυντής Αποστακτηρίων

- Αποστακτήριο ουίσκι Starward

«Από την εγκατάσταση η θερμοκρασία στις μονάδες κλιματισμού έχει επαναρυθμιστεί μεταξύ 18 – 22°C με τους 4 φυσητήρες στη χαμηλή ρύθμιση και 2 από αυτούς να απενεργοποιούνται κατά διαστήματα για περίπου 2 – 4 ώρες την ημέρα. Το προσωπικό και στους δύο ορόφους σχολίασε την υπέροχη άνετη θερμοκρασία σε σύγκριση με πριν από την τοποθέτηση του συστήματος.

Σον Μπράουν - Διευθυντής Αντιπροσώπου

- Κινητήρες Νέας Αγοράς

«Οι ανεμιστήρες της αποστρωμάτωσης έχουν αποδειχθεί μια τεράστια επιτυχία με την αίσθηση της άνεσης να βελτιώνεται, έτσι ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για τοπικές θερμάστρες. Το θερμαντικό φορτίο έχει μειωθεί σημαντικά, όχι μόνο με την κατάργηση της τοπικής θέρμανσης, αλλά και μέσω της κεντρικής μονάδας, η οποία τώρα διατηρεί επίπεδα άνεσης εκεί που προηγουμένως δεν ήταν σε θέση να το κάνει».

Μάθιου Μέρφι – ISTA Ενεργειακές Λύσεις LTD

- MERCEDES BENZ (Watford)

«Οι ανεμιστήρες αποστρωματοποίησης Airius εγκαταστάθηκαν μετά από κάποιες εργασίες διαβούλευσης με το Carbon Trust. Η εγκατάσταση αυτών των ανεμιστήρων είναι απλή. Η αποτελεσματικότητα γίνεται αισθητή αμέσως. Καταφέραμε να μειώσουμε δραματικά τους χρόνους λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης αέρα, διατηρώντας παράλληλα ένα άνετο περιβάλλον για το προσωπικό και τους πελάτες. Μια αξιόλογη επένδυση!»

Ίαν Γουάιτλαβ – Σκηνοθέτης

- Άρνολντ Κλαρκ Αυτοκινητάκια

«Αγοράσαμε 6 ανεμιστήρες Airius για την εταιρεία αποθήκευσης, καθώς αντιμετωπίζαμε προβλήματα με τη συμπύκνωση όταν υπήρχε μεγάλη διακύμανση των θερμοκρασιών. Αφού τα εγκαταστήσαμε λύθηκε πλήρως το πρόβλημά μας και δεν είχαμε καμία συμπύκνωση για πάνω από 4 χρόνια από τότε που τα είχαμε. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τους ανεμιστήρες της Airius."

Λέον Αντόνε – Σκηνοθέτης

- Black Hole Storage

"Επιβεβαιώνω την παραγγελία μου για ένα επιπλέον μοντέλο 4 x 25 για χρήση στο υποκατάστημά μας στο Tonbridge. Το προσωπικό στο Folkestone είναι πολύ ευχαριστημένο με την απόδοση των μονάδων εκεί και ο θερμοστάτης έχει μειώσει την λειτουργία του πολύ πέρα από το σημείο που νόμιζα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό! Θα πάρω στυλό στο χαρτί και θα γράψω ένα γράμμα ως ικανοποιημένος πελάτης».

Νικ Μπρούερ – Σκηνοθέτης

- Κ. Μπρούερ & Γιος

«Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά και διέψευσαν όλους τους σκεπτικιστές. Οι πελάτες παρατήρησαν αμέσως τη βελτίωση των θερμοκρασιών στους κρύους διαδρόμους (ήταν μια συχνή αιτία παραπόνων), οι θερμοκρασίες σε όλο το κατάστημα έγιναν πιο ισορροπημένες χωρίς να γίνει ούτε μία αλλαγή στις ρυθμίσεις κλιματισμού και δεν είχαν κανένα οπτικό αντίκτυπο - ακόμη και με σχετικά χαμηλό ύψος οροφής».

Ντένις Χένσμαν – Διευθύνων Σύμβουλος

- Βέλτιστη Τεχνολογία Ελέγχου LTD

"Το σύστημα Airius εγκαταστάθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ το σύστημα AC έκλεισε για συντήρηση και ήμασταν ευτυχείς που βρήκαμε το περιβάλλον τώρα άνετο χωρίς να λειτουργεί το AC. Αυτό έχει πλέον οδηγήσει στον παροπλισμό ολόκληρου του συστήματος εναλλασσόμενου ρεύματος με σημαντική μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας».

Ιάιν Κάλντερ – Διευθυντής Ακινήτων

- Τίσο LTD