Destratification Fan System Sports Leisure Slider 2
Destratification Fan System Sports Leisure Slider 1
Destratification Fan System Sports Leisure Slider 7
Destratification Fan System Sports Leisure Slider 4
Destratification Fan System Sports Leisure Slider 9
Destratification Fan System Sports Leisure Slider 3
Destratification Fan System Sports Leisure Slider 5
Destratification Fan System Sports Leisure Slider 6
Destratification Fan System Sports Leisure Slider 10
Destratification Fan System Sports Leisure Slider 8
Destratification Fan System Sports Leisure Slider 11

ΣΠΟΡ & ΑΝΑΨΥΧΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Ο έλεγχος του ενεργειακού κόστους καθώς και η επίτευξη και διατήρηση άνετων εσωτερικών περιβαλλόντων στα κέντρα αναψυχής είναι δαπανηρός και απαιτητικός.

Οι χρήστες εγκαταστάσεων αναψυχής δεν χρειάζεται να ενημερώνονται ότι το ενεργειακό κόστος έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με το κόστος εργασίας, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη λόγω της ίδιας της φύσης του σχεδιασμού και του μεγέθους των περισσότερων αθλητικών κτιρίων. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για πισίνα, γυμναστήριο ή αθλητική αίθουσα. Συνολικά δημιουργούν μια πρόκληση για οποιοδήποτε σύστημα HVAC όχι μόνο να διατηρήσει τις απαιτούμενες θερμοκρασίες αλλά και να δημιουργήσει περιβάλλοντα που είναι ευχάριστα για τους χρήστες.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ ΑΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗΣ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ:

  • Κοινόχρηστοι χώροι όπως υποδοχή, βρεφονηπιακοί σταθμοί, γραφεία, καφετέριες και βοηθητικοί χώροι
  • Γυμναστήρια, στούντιο χορού και γυμναστήρια
  • Πισίνες

  • Όλοι οι τύποι αθλητικών αιθουσών πολλαπλών χρήσεων
  • Κλειστές αίθουσες τένις και κρίκετ
  • Αίθουσες μπόουλινγκ και παγοδρόμια
  • Εσωτερικά αναρριχητικά κέντρα
  • Αποδυτήρια και ντους

Οι ανεμιστήρες αποστρωματοποίησης Airius λειτουργούν απλά και φθηνά παράλληλα με όλους τους τύπους HVAC για να βελτιώσουν τη διαχείριση της ενέργειας εξισορροπώντας τις θερμοκρασίες, μειώνοντας το κόστος θέρμανσης και ψύξης κατά 20 έως 50% ή περισσότερο και δημιουργώντας απαλή κίνηση αέρα στον εσωτερικό χώρο.

Η Airius είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία ανεμιστήρων αποστρωμάτωσης και διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα μονάδων ανεμιστήρων που μπορούν να εγκατασταθούν τόσο σε ανοιχτές όσο και σε ψευδοροφές και είναι κατάλληλες για οποιαδήποτε εφαρμογή σε κέντρα αναψυχής.

Μαρτυρίες

«Η παροχή καθαρού αέρα είναι ένας τρόπος με τον οποίο αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας για την υγεία και την ευημερία των επισκεπτών όπως και του προσωπικού μας.

Εξαλείφει γρήγορα τυχόν πτητικές οργανικές ενώσεις κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης και μας επιτρέπει να αποτρέψουμε προβλήματα μούχλας στον χώρο της εσωτερικής πισίνας."

Φέργκους Ο'Χάλοραν - Διευθύνων Σύμβουλος

- Το Ξενοδοχείο Των Δώδεκα

"Το ξενοδοχείο επέλεξε την τεχνολογία Airius PureAir για εγκατάσταση στο Candle Spa μας το καλοκαίρι του 2020.

Συνιστάται ιδιαίτερα από διάφορους διεθνείς οργανισμούς. Η τεχνολογία επέτρεψε την ενίσχυση των μέτρων προστασίας και αύξησε το επίπεδο εμπιστοσύνης και ευημερίας που αισθάνονται οι επισκέπτες μας.

Δρ. Γκονσάλο Νούνες - Γενικός Διευθυντής, Ξενοδοχείο Πόρτα ντε Σολ

- Candle Spa (Ξενοδοχείο Πόρτα ντε Σολ)

«Σας ευχαριστώ για όλη τη δουλειά σας αυτό το εξάμηνο για τη βελτίωση της ΓΔ1. Η προσθήκη των ανεμιστήρων έχει βελτιώσει σημαντικά το περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό και τους μαθητές, καθιστώντας το πολύ πιο δροσερό και άνετο και είναι κάτι που εκτιμώ εγώ και η ομάδα TAS. "

Paul Berecry - Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Σχολή Πιτγουότερ Χάουζ

«Οι Airius Fans σίγουρα έχουν κάνει μεγάλη διαφορά και έχουν βελτιώσει την άνεση κατά τη διάρκεια των διαφόρων λειτουργιών που έχουμε στο κέντρο. Ανέφερε ότι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των ανεμιστήρων είναι ότι από την εγκατάσταση δεν έχουν υπάρξει παράπονα για υπερθέρμανση και υπάρχει η αίσθηση ότι οι χώροι είναι πιο δροσεροί».

Υπεύθυνος Συμβάσεων

- Χριστιανικό Κολλέγιο Green Point

«Η εγκατάσταση των ανεμιστήρων αποστρωματοποίησης ήταν μια πρόκληση για εμάς και αντιμετώπισε την ανάγκη βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος του προσωπικού δίπλα στην πισίνα. Οι ανεμιστήρες ήταν εύκολο να εγκατασταθούν μέσω του εργολάβου M &E A McKay &Co. Τώρα που το σύστημα λειτουργεί σε συντονισμό με τη μονάδα διαχείρισης αέρα, αυτό έχει επιτευχθεί με επιτυχία».

Ντέιβιντ Χάμερ – Επιθεωρητής Συντήρησης

- Midlothian Council

«Είχαμε προηγουμένως ξοδέψει τεράστια χρηματικά ποσά για την εγκατάσταση μηχανικών μονάδων χειρισμού αέρα και συστημάτων αγωγών στην πισίνα, ωστόσο υπήρχαν ακόμα περιοχές γύρω από την πισίνα όπου οι εκπαιδευτές και οι πελάτες τις έβρισκαν πολύ υγρές. Ο ανεμιστήρας Model 60 Airius όχι μόνο εξάλειψε αυτό το πρόβλημα, αλλά συνέβαλε στο να στεγνώσει ένας τοίχος που ήταν συχνά υγρός με υδρατμούς.

Χάουαρντ Γκούμπλι - Γενικός Διευθυντής

- Πισίνες Χίλτον Μπράουν

«Οι ανεμιστήρες της Airius έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί και δεν κυριαρχούν στον χώρο αλλά ταιριάζουν όμορφα στην αίθουσα, δεν είναι σχεδόν καθόλου αισθητοί ενώ μετακινούν τον αέρα γύρω από την αίθουσα, δημιουργώντας μια ροή αέρα σε ζεστές ημέρες, κάνοντας τον χώρο πιο άνετο για διδασκαλία και μάθηση.

Ροντ Σέιμπ - Διευθυντής Αθλητισμού

- Κολλέγιο Αγίου Στεφάνου

«Το σύστημα Airius λειτουργεί εδώ και έξι μήνες. Είμαστε περισσότερο από ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Ο χώρος είναι πολύ πιο εύχρηστος τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Έχουμε λάβει μεγάλη ανάδραση τόσο από το τμήμα φυσικής αγωγής του σχολείου όσο και από εξωτερικούς μισθωτές. Ο αθλητισμός υψηλής έντασης λαμβάνει χώρα στο γυμναστήριο τώρα με πολύ περισσότερη άνεση.

Κιθ Στίβενσον - Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Σχολικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις SCEGGS

"Χρησιμοποιήθηκαν 5 μονάδες Airius Standard Series Model 25 για την αποτελεσματική ψύξη των περιοχών γύρω από την πισίνα MLC."

Μαρκ Γουίνστανλεϊ - Διευθυντής Εγκαταστάσεων MLC

- Κολλέγιο Μεθοδιστών Κυριών (Πισίνα)

"Οι μονάδες Airius φαίνεται να λειτουργούν καλά και το περιβάλλον της πισίνας έχει γίνει πολύ πιο δροσερό και καλύτερο."

Ντέιβιντ Τζόρνταν - Διευθυντής

- Pacific Pines pool & Υπηρεσίες Spa

"Μίλησα με τον καθηγητή φυσικής αγωγής γυμνασίου (σημαντικό χρήστη του σταδίου) και βρίσκουν τους ανεμιστήρες Airius πολύ καλούς, ειδικά το καλοκαίρι!"

Έλεν Μάθιου (FRAIA)

- Mount Beauty Sports Centre

«Οι μονάδες Airius είναι αρκετά αξιόλογες καθώς δημιουργούν ένα σύστημα ψύξης της κυκλοφορίας του αέρα, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και εύκολο στη συντήρηση. Έχετε ένα εξαιρετικό προϊόν, παρέχοντας ταυτόχρονα εξαιρετική εξυπηρέτηση, ευκολία εγκατάστασης και ευκολία λειτουργίας."

Ντέιβιντ Τζόρνταν - Διευθυντής

- ΧΑΝΘ

«Αφού εγκαταστήσαμε δύο ανεμιστήρες Airius και βιώσαμε την άμεση διαφορά στο επίπεδο άνεσης στο μπαρ, εντυπωσιαστήκαμε πολύ. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα αποδώσουν το καλοκαίρι και σχεδιάζουμε να εγκαταστήσουμε περισσότερες από τις μονάδες γύρω από το κτίριο."

Σαμ Σλάνεϊ - Διευθυντής Αποστακτηρίων

- Αποστακτήριο ουίσκι Starward

«Από την εγκατάσταση των μονάδων, η ποιότητα του αέρα και η θερμοκρασία έχουν βελτιωθεί σημαντικά και οι άνθρωποι αισθάνονται τώρα πολύ πιο άνετα στο περιβάλλον».

Τομ Λάιονς – Συμβούλιο Νόουσλι

- Κέντρο Αναψυχής Knowsley

«Αυτά έχουν βελτιώσει σημαντικά την εσωτερική ατμόσφαιρα μέσα στα κτίρια και το κοινό που χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις βρίσκει την ποιότητα του αέρα σημαντικά βελτιωμένη για αθλητικές δραστηριότητες. Τα συστήματα θέρμανσης ενεργοποιούνται πολύ λιγότερο και τα παράπονα των κολυμβητών για τη ζέστη στο χώρο της πισίνας έχουν μειωθεί κατά 90%».

Τζέιμς Νταν – Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Κέντρο Αναψυχής Σίξμιλε

«Πραγματοποιήσαμε μετρήσεις θερμοκρασίας πριν και μετά την εγκατάσταση και αφού η διακύμανση της θερμοκρασίας σε διάστημα 24 ωρών ήταν μεταξύ 1 και 1,5 βαθμού. Πρόκειται για σημαντική βελτίωση σε σχέση με προηγούμενες αναγνώσεις. Τα σχόλια από τους χρήστες του κέντρου ήταν πολύ θετικά με τους πελάτες να σχολιάζουν τη "φρεσκάδα" του εσωτερικού περιβάλλοντος.

Ντάνκαν Α. ΜακΛάρεν BSc, PgDip, AIEMA – Ανώτερος Τεχνικός Ενέργειας

- Κέντρο Αναψυχής Saltire