Destratification Fan System Local Authority Slider 4
Destratification Fan System Local Authority Slider 1
Destratification Fan System Local Authority Slider 3
Destratification Fan System Local Authority Slider 5

ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

Αυτήν τη στιγμή συνεργαζόμαστε με συμβούλια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο για να τα βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους μείωσης της ενέργειας ανακυκλώνοντας τον ακριβά θερμαινόμενο αέρα που έχει ήδη τροφοδοτηθεί σε πολλά από τα κτίριά τους. Αυτό όχι μόνο μειώνει τη χρήση ενέργειας, αλλά εξοικονομεί χρήματα, μειώνει τις εκπομπές και δημιουργεί ένα πιο άνετο περιβάλλον για το προσωπικό και τους επισκέπτες.

Το βραβευμένο σύστημα ανεμιστήρων αποστρωμάτωσης Airius λειτουργεί ανακυκλώνοντας απαλά τη θερμότητα που ανεβαίνει στην οροφή πίσω στο πάτωμα σε μια αόρατη στήλη αέρα, διατηρώντας τη θερμότητα όπου τη χρειάζεστε και μειώνοντας το κόστος HVAC κατά 25%-50%.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ ΑΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πολύ βελτιωμένα επίπεδα άνεσης όλο το χρόνο
 • Αυξημένη προσοχή των μαθητών
 • 25-50% εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης και ψύξης
 • 25-50% μείωση των εκπομπών άνθρακα
 • Ταχεία απόδοση επένδυσης (ROI) – Συνήθως 12 – 24 μήνες
 • Ελάχιστο κόστος λειτουργίας (από 24 €/ετησίως)
 • Ανακυκλώνει τη θερμότητα από ηλιακό κέρδος, φωτισμό, ανθρώπους κ.λπ.
 • Βελτιστοποιεί ΟΛΟΥΣ τους τύπους συστημάτων HVAC
 • Σημαντικά μειωμένο κόστος συντήρησης HVAC
 • Μειώνεται ή εξαλείφεται η συμπύκνωση
 • Μειώνεται η απώλεια θερμότητας στις πισίνες
 • Στεγνώνει γρήγορα τις διαρροές δίπλα στην πισίνα
 • Σταματά την υπερθέρμανση των ανώτερων επιπέδων προβολής
 • Επανακυκλοφορεί τη θερμότητα που ανέρχεται στο ταβάνι στο σημείο που τη χρειάζεστε

Είναι κατανοητό ότι η διαστρωμάτωση είναι η μοναδική μεγαλύτερη σπατάλη ενέργειας στα κτίρια σήμερα και πολλά συμβούλια χρησιμοποιούν το Airius για να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μείωσης ενέργειας/εκπομπών. Το σύστημα Airius χρησιμοποιείται επί του παρόντος σε πολλούς διαφορετικούς τύπους κτιρίων που ανήκουν σε τοπικές αρχές, όπως κέντρα αναψυχής και πισίνες, σχολεία, δημαρχεία, αποθήκες και γραφεία.

Συμμαχός μας η έγκριση του Carbon Trust, το οποίο προτείνει την αποστρωμάτωση ως ένα από τα κορυφαία μέτρα εξοικονόμησης άνθρακα, μαζί με δωρεάν έρευνες τοποθεσίας, σχέδια εγκατάστασης και εκτιμήσεις μείωσης της ενέργειας.

Μαρτυρίες

"Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι με το σύστημα σας καθαρισμού αέρα και θα θέλαμε να παραγγείλουμε έναν άλλο για την τραπεζαρία μας."

Μάικ Γκέι – Ταμίας της Εκκλησίας

- Κοινοτική Εκκλησία Μπόιντ Ελίμ

«Δεν είχαμε επιβεβαιωμένα θετικά τεστ COVID-19. Αυτό χωρίς αμφιβολία οφείλεται στην απολύμανση και τον καθαρισμό του αέρα και των επιφανειών από το σύστημα Airius PureAir.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Airius PureAir, ενεργό σύστημα απολύμανσης, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ως τρόπο προστασίας του προσωπικού και των επισκεπτών σας."

Τσβετελίν Τσόλοφ - Γενικός Πρόξενος

- Βουλγαρική Πρεσβεία (Βαρκελώνη & Μαδρίτη)

«Ήταν ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι, αλλά οι μονάδες Airius Fans έχουν δροσίσει το νηπιαγωγείο κυκλοφορώντας και καθαρίζοντας τον αέρα - είναι σχεδόν τόσο καλές όσο μια μονάδα κλιματισμού! Δεν έχουμε ακόμη εισέλθει στους χειμερινούς μήνες, αλλά αναμένουμε ότι θα έχουμε επίσης λιγότερες ασθένειες λόγω της προσθήκης Airius PHI για την εξάλειψη ιών και βακτηρίων!»

Τόνι Μπρέιφιλντ - Γενικός Διευθυντής

- Χριστιανικό Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Μανουκάου

«Σας ευχαριστώ για όλη τη δουλειά σας αυτό το εξάμηνο για τη βελτίωση της ΓΔ1. Η προσθήκη των ανεμιστήρων έχει βελτιώσει σημαντικά το περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό και τους μαθητές, καθιστώντας το πολύ πιο δροσερό και άνετο και είναι κάτι που εκτιμώ εγώ και η ομάδα TAS. "

Paul Berecry - Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Σχολή Πιτγουότερ Χάουζ

«Οι Airius Fans σίγουρα έχουν κάνει μεγάλη διαφορά και έχουν βελτιώσει την άνεση κατά τη διάρκεια των διαφόρων λειτουργιών που έχουμε στο κέντρο. Ανέφερε ότι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των ανεμιστήρων είναι ότι από την εγκατάσταση δεν έχουν υπάρξει παράπονα για υπερθέρμανση και υπάρχει η αίσθηση ότι οι χώροι είναι πιο δροσεροί».

Υπεύθυνος Συμβάσεων

- Χριστιανικό Κολλέγιο Green Point

«Η εγκατάσταση των ανεμιστήρων αποστρωματοποίησης ήταν μια πρόκληση για εμάς και αντιμετώπισε την ανάγκη βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος του προσωπικού δίπλα στην πισίνα. Οι ανεμιστήρες ήταν εύκολο να εγκατασταθούν μέσω του εργολάβου M &E A McKay &Co. Τώρα που το σύστημα λειτουργεί σε συντονισμό με τη μονάδα διαχείρισης αέρα, αυτό έχει επιτευχθεί με επιτυχία».

Ντέιβιντ Χάμερ – Επιθεωρητής Συντήρησης

- Midlothian Council

«Είχαμε προηγουμένως ξοδέψει τεράστια χρηματικά ποσά για την εγκατάσταση μηχανικών μονάδων χειρισμού αέρα και συστημάτων αγωγών στην πισίνα, ωστόσο υπήρχαν ακόμα περιοχές γύρω από την πισίνα όπου οι εκπαιδευτές και οι πελάτες τις έβρισκαν πολύ υγρές. Ο ανεμιστήρας Model 60 Airius όχι μόνο εξάλειψε αυτό το πρόβλημα, αλλά συνέβαλε στο να στεγνώσει ένας τοίχος που ήταν συχνά υγρός με υδρατμούς.

Χάουαρντ Γκούμπλι - Γενικός Διευθυντής

- Πισίνες Χίλτον Μπράουν

«Οι ανεμιστήρες της Airius έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί και δεν κυριαρχούν στον χώρο αλλά ταιριάζουν όμορφα στην αίθουσα, δεν είναι σχεδόν καθόλου αισθητοί ενώ μετακινούν τον αέρα γύρω από την αίθουσα, δημιουργώντας μια ροή αέρα σε ζεστές ημέρες, κάνοντας τον χώρο πιο άνετο για διδασκαλία και μάθηση.

Ροντ Σέιμπ - Διευθυντής Αθλητισμού

- Κολλέγιο Αγίου Στεφάνου

«Το σύστημα Airius λειτουργεί εδώ και έξι μήνες. Είμαστε περισσότερο από ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Ο χώρος είναι πολύ πιο εύχρηστος τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Έχουμε λάβει μεγάλη ανάδραση τόσο από το τμήμα φυσικής αγωγής του σχολείου όσο και από εξωτερικούς μισθωτές. Ο αθλητισμός υψηλής έντασης λαμβάνει χώρα στο γυμναστήριο τώρα με πολύ περισσότερη άνεση.

Κιθ Στίβενσον - Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Σχολικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις SCEGGS

"Μίλησα με τον καθηγητή φυσικής αγωγής γυμνασίου (σημαντικό χρήστη του σταδίου) και βρίσκουν τους ανεμιστήρες Airius πολύ καλούς, ειδικά το καλοκαίρι!"

Έλεν Μάθιου (FRAIA)

- Mount Beauty Sports Centre

«Από την εγκατάσταση των μονάδων, η ποιότητα του αέρα και η θερμοκρασία έχουν βελτιωθεί σημαντικά και οι άνθρωποι αισθάνονται τώρα πολύ πιο άνετα στο περιβάλλον».

Τομ Λάιονς – Συμβούλιο Νόουσλι

- Κέντρο Αναψυχής Knowsley

«Χρησιμοποιούμε τους ανεμιστήρες Airius Destratification για τις αίθουσες μουσικής μας και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί στην αναδιανομή του θερμού αέρα από την οροφή ως το δάπεδο. Τώρα εξετάζουμε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσουμε τους ανεμιστήρες Airius στη Μεγάλη μας Αίθουσα».

Γκάρι Κέλι – Διευθυντής Επιχείρησης

- Σχολή Νόρτον

«Το National Star College είναι ένα κολέγιο μετεκπαίδευσης για φοιτητές με αναπηρίες. Επειδή πολλοί από τους μαθητές μας είναι σε αναπηρικά αμαξίδια, αισθάνονται το κρύο περισσότερο από ένα πλήρως κινητικό άτομο. Δεν έχουμε υπομέτρηση σε αυτόν τον τομέα, οπότε η εξοικονόμηση ενέργειας δεν μπορεί να μετρηθεί, αλλά να είστε σίγουροι ότι η ζωή είναι πολύ καλύτερη για τους μαθητές και το προσωπικό μας».

Ντέιβιντ Κρόμπτον – Επικεφαλής Κτημάτων

- National Star College

«Αυτά έχουν βελτιώσει σημαντικά την εσωτερική ατμόσφαιρα μέσα στα κτίρια και το κοινό που χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις βρίσκει την ποιότητα του αέρα σημαντικά βελτιωμένη για αθλητικές δραστηριότητες. Τα συστήματα θέρμανσης ενεργοποιούνται πολύ λιγότερο και τα παράπονα των κολυμβητών για τη ζέστη στο χώρο της πισίνας έχουν μειωθεί κατά 90%».

Τζέιμς Νταν – Διευθυντής Εγκαταστάσεων

- Κέντρο Αναψυχής Σίξμιλε

«Πραγματοποιήσαμε μετρήσεις θερμοκρασίας πριν και μετά την εγκατάσταση και αφού η διακύμανση της θερμοκρασίας σε διάστημα 24 ωρών ήταν μεταξύ 1 και 1,5 βαθμού. Πρόκειται για σημαντική βελτίωση σε σχέση με προηγούμενες αναγνώσεις. Τα σχόλια από τους χρήστες του κέντρου ήταν πολύ θετικά με τους πελάτες να σχολιάζουν τη "φρεσκάδα" του εσωτερικού περιβάλλοντος.

Ντάνκαν Α. ΜακΛάρεν BSc, PgDip, AIEMA – Ανώτερος Τεχνικός Ενέργειας

- Κέντρο Αναψυχής Saltire