ΨΥΞΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ: VIRGIN ACTIVE

Virgin-Active-Install-Airius-Cooling-Fans

Η Virgin Active προσέγγισε την Airius για να παρέχει μια λύση ψύξης που θα εξοικονομούσε ενέργεια και αγωγούς κλιματισμού, προσφέροντας παράλληλα ελάχιστο αντίκτυπο στις δραστηριότητες στο νέο κορυφαίο γυμναστήριο στο Bangaroo του Σίδνεϋ.

Το συμπαγές σύστημα Airius Retail Series εγκαταστάθηκε και το αποτέλεσμα ήταν μια τεράστια επιτυχία, με πολλές περισσότερες εγκαταστάσεις της Virgin να χρησιμοποιούν το σύστημα Airius.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ:
  • Virgin Active Flagship Outlet
  • Υπέφερε από άβολα υψηλές θερμοκρασίες
  • Προηγουμένως υψηλό κόστος Air-Condition
  • Ανεμιστήρες HVLS ακατάλληλοι και ακριβοί
  • Εγκαταστάθηκε σειρά Airius Retail Series
  • Σημαντική εξοικονόμηση στους αεραγωγούς κλιματισμού
  • Η αίσθηση ψύξης έγινε αμέσως αισθητή
  • Αθόρυβο και πολύ φθηνό να λειτουργήσει
  • Απλή, γρήγορη και φθηνή εγκατάσταση
  • 0-100% Ταχύτητα ελεγχόμενη

Η οικονομικά αποδοτική λύση ψύξης της Airius που εξοικονομεί κόστος λειτουργίας και αγωγούς κλιματισμού.

H Virgin Active Gyms ανοίγει νέες εγκαταστάσεις σε όλη την Αυστραλία και την Ασία και είναι πρόθυμη να παρέχει μια ενεργειακά αποδοτική και διακριτική λύση ψύξης γυμναστηρίου για τους χρήστες των γυμναστηρίων και των κέντρων άσκησής τους.

Η ναυαρχίδα τους βρίσκεται στο Barangaroo, δίπλα στην προκυμαία του Σίδνεϋ, και παρέχει ευκαιρίες για ποδηλασία, γιόγκα, πυγμαχία, αίθουσες με βάρη και πολλά άλλα είδη ασκήσεων.

Ο David Shreeve από την DSA and Associates, διευθυντής και μηχανολόγος μηχανικός και υποστηρικτής των προϊόντων Airius, συνέστησε την χρήση των ανεμιστήρων στη Virgin Active ως μεθοδολογία για τη μείωση των αγωγών κλιματισμού και του κόστους λειτουργίας, παρέχοντας ταυτόχρονα μια διακριτική λύση. Οι τυπικοί ανεμιστήρες οροφής δεν ήταν κατάλληλοι λόγω του χαμηλού ύψους της οροφής, ενώ ήταν επίσης περιοριστικοί στις θέσεις τοποθέτησής τους.

Κυρίως όμως, οι ανεμιστήρες Airius προσέφεραν μια απαράμιλλη δυνατότητα μετακίνησης του κλιματιζόμενου αέρα γύρω από το χώρο και σε απόσταση που κανένας ανεμιστήρας οροφής δεν μπορεί να φτάσει.

Η λύση ψύξης Airius του γυμναστηρίου προσφέρει επιλογές οροφής και το αίτημα της Virgin για ανεμιστήρες μαύρου χρώματος ικανοποιήθηκε εύκολα από την Airius.

Η Virgin Active και η DSA είναι τόσο ενθουσιασμένες από τα αποτελέσματα που στη συνέχεια εγκατέστησαν τους ανεμιστήρες της Airius σε δύο ακόμη εγκαταστάσεις της Virgin Active: Market St. Και Bridge St. στο Σίδνεϋ CBD.

Η μοναδική τους εμφάνιση, το μικρό μέγεθος, η μεγάλη ποσότητα κίνησης αέρα, η πλήρης ικανότητα ελέγχου BMS και η πολύ χαμηλή κατανάλωση ισχύος 30 Watt, λειτούργησαν σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Virgin Active.  

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Σύστημα Ψύξης Γυμναστηρίου Airius, ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 210 5202100, ή μπορείτε να μας στείλετε email στο sales@airius.gr.